Ajánlatok Aktuális Hírek Kiemelt hírek Szerviz Vezércikk

Nem nyílik az autód? Van rá megoldás! (x)

Állsz az autód mellett, és nem tudod kinyitni. Ismerős a probléma? Ha nem, akkor majd lesz, ugyanis ez szinte mindenkivel megtörténik élete során legalább egyszer. Nincs nálad a kulcs, mert elhagytad, nem működik a zárszerkezet, esetleg lemerült az akksi, így az elektronika nem nyitja ki az ajtót. De a legjobb: bezártad a kulcsodat a kocsiba, ezért nem tudod kinyitni. Bármi is a probléma, van rá megoldás!

A családban történt is olyan eset, hogy a nemrég vásárolt használt autót egy reggel nem tudta kinyitni a tulajdonosa. Hirtelen nem értette, mi történt, de hamar nyilvánvalóvá vált, hogy az akkumulátor merült le – ettől persze nem tudott bejutni a kocsijába, de legalább tudta, hogyan hívjon segítséget. Ez egyébként az egyik legjobb forgatókönyv, sokkal rosszabb a bezárt kulcs, vagy az elromlott zárszerkezet.

Mit ne tegyél?

Nos, ha nem tudsz bejutni az autódba, valószínűleg az egyik első gondolatod lesz, hogy bevered az egyik ablakot, hogy hozzájuss a bezárt kulcsodhoz, vagy el tudj végre indulni. Nos, ezt nem javasolnánk: nem olcsó buli a betört üveg javítása, és egyébként is, vannak ennél szakszerűbb megoldások, amik bejuttathatnak. Nézd meg ezt!

Bizony, nagyon sok ember áll szemben hasonló problémával nap, mint nap, ezért olyanok is vannak, akik arra specializálódtak, hogy segítsenek ilyen helyzetekben. Éppen ezért arra se biztatnánk, hogy a zárat kezdd el piszkálni a kocsidon: nagy eséllyel többet ártasz vele, mint használsz, és még jobban tönkreteszed, de kinyitni biztosan nem fogod tudni. Sokkal egyszerűbb szakembert hívni, akinek megvannak a megfelelő eszközei és tudása ahhoz, hogy sérülésmentesen nyissa ki a kocsidat. Nem nagyon szeretnél a károk helyreállítására is pénzt költeni, ugye?

Ahelyett tehát, hogy elkezdenél azon gondolkodni, hol verd szét az autót, vagy mit dugj a zárba, amivel talán ki tudod nyitni, inkább a telefonodat vedd a kezedbe, és hívj szakértő segítséget!

Hogyan segítenek ebben az esetben a szakemberek?

Szakszerűen nyitják ki az autót, anélkül, hogy sérülés keletkezne rajta. Még az is lehet, hogy egy egyszerű javítás után a meghibásodott zárat is zavartalanul fogod tudni használni, nem kell lecserélni. De az biztos, hogy betört üvegekkel például nem kell foglalkoznod.

Ha amiatt nem tudtak kinyitni a kocsit, hogy lemerült az akkumulátor, akkor még be is bikázzák neked, így nyugodtan folytathatod is a napodat az immár működő autóddal. Fontos ugyanakkor, hogy ha nem valami nyilvánvaló okból merült le az akksi (például felkapcsolva hagyott lámpa miatt), akkor minél előbb vidd az autót szervizbe, hogy nézzék meg, mert rövid időn belül ugyanígy járhatsz!

Tudjuk jól, hogy az idő pénz, éppen ezért minden esetben gyorsan cselekszünk! Budapesten belül már egy óra alatt oda tudunk érni hozzád, bárhol is vagy, így nem kell fél napot a bezárt kocsi mellett várakoznod. A hívás után azonnal indulunk, hogy minél hamarabb zavartalanul folytatni tudd a napodat. Az autó nyitásának költsége a konkrét problémától függ, de a telefonos egyeztetés során már tudunk egy körülbelüli összeget mondani, ha leírod nekünk a problémát.

Rongálás helyett inkább keress minket bizalommal, ha nem tudod kinyitni az autódat!

(x) – fizetett pr-cikk

whitpress

(Ezt a cikket 33 alkalommal tekintették meg.)