Aktuális Busz hírek DAF Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Vezércikk

Nagy megrendelés érkezett a DAF Components részére a Solaristól

A vezető buszgyártó, a Solaris 120 db motort rendelt meg DAF-alkatrészekkel. A PACCAR MX-11 Euro 6 motorokat a DAF kompakt kibocsátás-utókezelő rendszerével (EAS) együtt szállítják, és az új Urbino nU18 csuklós buszban való használatra szánják, amelyet hamarosan bevezetnek az izraeli Názáretben és Jeruzsálemben történő tömegközlekedésben.

A DAF Components 120 darab PACCAR MX-11 Euro 6 motort szállít a Solaris autóbuszgyártó számára, hogy azokat a majdan Názáretben és Jeruzsálemben közlekedő csuklós buszokba szereljék be. – Forrás: DAF

A DAF Components olyan alkatrészek vezető független beszállítója, mint például motorok, tengelyek és fülkék, amelyeket a mezőgazdasági és ipari ágazatban buszok, távolsági buszok és speciális járművek gyártói használnak világszerte. 

Kiváló vezethetőség, kényelem és maximális használhatóság
A Solaris által rendelt 120 db Euro 6 PACCAR MX-11 motorok 370 LE/270 kW teljesítményt és 1900 Nm nyomatékot biztosítanak 900 ford/perc fordulatszámon. Az alacsony nyomatékgörbe egyenletes vezetést és maximális utaskényelmet biztosít. A Solaris a páratlan megbízhatóság és a rendkívül alacsony karbantartási költségek miatt is választott PACCAR motorokat. Emellett az évente mindössze egyetlen szervizperiódus biztosítja a járművek maximális használhatóságát.

A DAF Components 120 darab PACCAR MX-11 Euro 6 motort szállít a Solaris autóbuszgyártó számára, hogy azokat a majdan Názáretben és Jeruzsálemben közlekedő csuklós buszokba szereljék be. – Forrás: DAF

500 Solaris busz már PACCAR motorral rendelkezik Izraelben
A Solaris már évek óta szállít buszokat Izraelben a városi és regionális közlekedéshez. Az új megrendelésnek köszönhetően a PACCAR motorral felszerelt, Izraelbe szállított Solaris buszok száma meghaladja az 500-at. A csuklós buszok karbantartását a DAF importőrével, a Tashtittel társult márkakereskedők, valamint a Solaris importőre, az Afifi végzi majd.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 51 alkalommal tekintették meg.)