Ajánlatok Egyéb Hírek

Mindenkinek kell egy kis nyugalom, ahova haza érhet!

Az állandó ingázás és a sok utazás izgalmas és sok érdekes kihívással jár, azonban időről időre szüksége van az embernek egy kis nyugalomra a saját otthonában. Hiszen nincs annál jobb érzés, mint amikor egy hosszú út után végre hazaérkezik és tudja, most az egyetlen feladata a kikapcsolódás. Ehhez azonban szükség van egy olyan lakásra, ahol tényleg komfortosan érezheti magát, hiszen ez a megfelelő pihenés és a kiegyensúlyozottság alapja. Megmutatjuk, mitől lesz igazán kényelmes egy otthon egy kamionos vándor számára!

Miért fontos a megfelelően kialakított otthon?

A biztonságos vezetéshez kipihentnek kell lenni, vagyis az otthoni harmónia nem csak azért fontos, hogy a saját komfortérzetét növelhesse ezzel, de a saját és az úton levők biztonsága is nagyban függ ettől. Pontosan ezért nem mindegy, hova érkezik haza! Függetlenül attól, hogy egyedül él vagy a családja várja haza, van néhány fontos eleme a tökéletes otthonnak, amelyek tovább növelik a pihenés hatékonyságát. Ezzel ugyanis egyrészt elkerülhető később, hogy esetleg elaludjon a volánnál vagy csökkenjen a koncentrációs képessége, valamint a reakcióideje.

Egy nappali, ahol a kanapé ölelése vár karnyújtásnyira a távkapcsolóval

Amikor igazán fáradt az ember, akkor szereti minimalizálni a mozgást, amit végeznie kell. Így az ideális az, hogy hazaérkezve a kanapéra leheveredve a távirányító társaságában nyújtóztathatja ki a tagjait és kapcsolhatja ki egy kicsit az agyát. Érdemes ilyenkor előre gondolkozni és mindent karnyújtásnyi távolságra helyezni, amire csak szükség lehet. Így máris egy nagy lépést tett az ideális kikapcsolódás felé.

Egy hálószoba, ahol csak be kell dőlni az ágyba

Amennyiben a TV nézés helyett minél előbb az alvást választaná, akkor irány a hálószoba. Ha egy mód van rá, semmiképpen ne kihúzható ágyat válasszon kamionosként, ugyanis rengeteg plusz energiát megspórolhat azzal, ha egyszerűen csak be kell dőlnie az ágyba. Ez főleg akkor lényeges, ha tudja, nemsokára újra útra kell kelnie és egy percet sem vesztegethet. Mikor igazán fáradt és kimerült, erre nagy szüksége lehet mind testileg, mind pedig szellemileg. Remek kiegészítője lehet mindennek egy megfelelő sötétítő függöny vagy redőny beszerzése, amely segítségével napközben is tökéletesen besötétíthet, így napszaktól függetlenül kipihenheti magát. Különösen fontos egy saját „kuckó” akkor, ha a családja várja otthon, hiszen attól függetlenül, hogy nyilván a lehető legtöbb időt szeretné velük tölteni, lényeges a nyugodt  pihenés is.

Egy konyha, ahol a hűtő nem üres

Nem ritkán fordul elő, – főleg azoknál, akik egyedül élnek –  hogy a hűtőt kinyitva az üres polcokkal vagy lejárt szavatosságú termékekkel találják szemben magukat. Érdemes az ilyen esetekbe betárazni néhány olyan terméket, amelyek sokáig elállnak, így mindig lesz mentőöv az ilyen esetekre. Emellett nem árt, ha elmenti a közeli pizzéria vagy étterem számát is, így nagyon hamar lehet otthon meleg étel úgy, hogy nem kell főznie.

Egy fürdőszoba, ahol le lehet mosni az út porát

Szintén nagyon lényeges pontja a megfelelő komfortérzet kialakításának a fürdőszoba, hiszen itt elnyúlhat egy kád forró vízben vagy jóleső zuhanyt vehet a tusolóban. Ehhez a megfelelő kialakítás mellett lényeges az is, hogy minden legyen kéznél, ugyanis nincs annál kellemetlenebb, mint amikor elmerülve a kádban jön csak rá arra, hogy tusfürdő méterekkel arrébb van és mindenképpen ki kell szállnia ahhoz, hogy elérhesse. Egy jól elhelyezett, esztétikus polc segíthet ezen a problémán, ennek segítségével pedig mindig könnyedén megőrizheti a rendet is. A tökéletes fürdőszoba kialakításához mindent szükséges szanitert és kiegészítőt megtalál a Gépészcentrum webáruházban!

Ideális tároló elemek!

Függetlenül attól, hogy melyik helyiségről van szó, a tárolás nagyon fontos része a kamionos otthonnak. Ez nagy előny, hiszen senki sem szeretne rendrakással foglalkozni a pihenő idejében, így a megfelelően kialakított szekrények, polcok és kosarak mind nagy segítséget nyújthatnak ha rendről van szó.

Mindezek bár apróságnak tűnhetnek, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy megfelelően tudjon pihenni.

Díjmentes PR megjelenés

 

(Ezt a cikket 40 alkalommal tekintették meg.)