Balesetek Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán

Négy autó összeütközött kedd reggel az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán, Újhartyánnál, a balesteben egy ember meghalt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu honlapon.

Összeroncsolódott gépjárművek az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán, Újhartyánnál, ahol négy autó összeütközött 2020. december 1-jén. A balesetben az egyik autó sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe. MTI/Mihádák Zoltán

Azt írták, hogy a karambol a 44-es kilométernél történt; az egyik autó sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az érintett útszakaszon teljes pályazár van, a rendőrök a helyszínelés és a mentési munkálatok előrehaladtával teszik majd szabaddá az érintett útszakaszt.

Rendőr helyszínel összeroncsolódott gépjárművek mellett az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán, Újhartyánnál, ahol négy autó összeütközött 2020. december 1-jén. A balesetben az egyik autó sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe. MTI/Mihádák Zoltán

Az Útinform szerint a torlódás jelentős, a menetidő-növekedés a főváros felé akár egy óra is lehet.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 169 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!