Kategóriák

Kategóriák

Aktuális Bemutatók DAF Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Vezércikk

DAF CF és XF Ultimate csomaggal: A legjobb tehergépkocsi a tulajdonos és a járművezető számára egyaránt

A DAF bemutatja az Ultimate csomagot, amely számos olyan vágyott funkciót tartalmaz, amelyek tovább javítják a CF és XF piacvezető hatékonyságát, biztonságát és kényelmét. A csomag a CF és XF típust a tulajdonos és a járművezető számára egyaránt tökéletes tehergépkocsivá teszi. A lehető legnagyobb rendelkezésre állást és hatékonyságot igénylő flottakezelők számára egy Ultimate+ csomag is rendelkezésre áll.

Fotó: DAF

A DAF CF és XF sok-sok év óta folyamatosan etalonnak számít a hatékonyság és a kényelem terén. Nem meglepő, hogy e tehergépkocsik számos tekintélyes díjat nyertek az évek során, többek között az „év nemzetközi tehergépkocsija” (CF és XF), az „év flotta-tehergépkocsija” (XF), az „év zöld tehergépkocsija” (CF) és az „év építőipari tehergépkocsija” (CF) díját.

Ultimate – tökéletes hatékonyság

A kiváló járműhatékonyság érdekében az Ultimate csomag egyik fő jellemzője az akkumulátorenergia-kezelő rendszer. Figyeli az akkumulátorok állapotát, ami kulcsfontosságú a jármű optimális rendelkezésre állása szempontjából. Az abroncsnyomás-figyelő rendszer is a csomag részét képezi. Ez a rendszer folyamatosan figyeli az abroncsnyomást, és jelentősen hozzájárul a maximális üzemanyag-hatékonysághoz. Ugyanezen okból az Ultimate csomaggal rendelkező DAF CF és XF járművek prediktív sebességtartással is fel vannak szerelve. Ez egy intelligens sebességtartó rendszer, amely 2 kilométerrel előre tud tervezni, és lehetővé teszi, hogy a hajtáslánc maximálisan kihasználja a tehergépkocsi mozgási energiáját. Így akár 4%-os üzemanyag-megtakarítás is elérhető.

LED-világítás a fokozott biztonságért

A jobb láthatóság és a nagyobb biztonság érdekében az Ultimate csomag LED-es fényszórókat és LED-es hátsó lámpákat is tartalmaz, amelyek nagy teljesítményű világítást, alacsony energiafogyasztást és hosszú élettartamot biztosítanak. Ily módon a hatékonyságra és az alacsony fenntartási költségekre is előnyös módon hatnak. 

Fotó: DAf

Tökéletes kényelem

A DAF fülkéi felülmúlhatatlan kényelmet nyújtanak: rendkívül tágasak, páratlan ergonómiával rendelkeznek, és a vezető számára a piacon elérhető legjobb üléseket és legkényelmesebb ágyat kínálják. Annak érdekében, hogy a kormánynál ülő férfi vagy nő életét még kellemesebbé tegye, az Ultimate csomag tartalmazza a DAF kifinomult klímavezérlését. Emellett egy kiegészítő tápegység is az alapfelszereltség része. Ez a 24 voltos/40 amperes tápegység a tetőkonzolban vagy a szélvédő feletti szekrényben található, és kifejezetten mikrohullámú sütő táplálására tervezték.

Ultimate+ csomag

Azok a fuvarozók, akik egy lépéssel tovább szeretnének menni, és a legmagasabb szintű hatékonyságot és a legoptimálisabb teljes tulajdonlási költséget kívánják elérni, az Ultimate+ csomagot is választhatják. Ez magában foglalja a DAF Connect online flottakezelő rendszert, amely valós idejű információkat nyújt a tehergépkocsiról és a járművezetőről, és kulcsfontosságú a jármű rendelkezésre állásának növelése, a költségek csökkentése és az optimális logisztikai hatékonyság szempontjából. Az Ultimate+ csomag DAF MultiSupport Flex Care javítási és karbantartási szerződést is tartalmaz, amely hozzájárul a váratlan költségek csökkentéséhez, továbbá biztosítja, hogy a tehergépkocsi mindig tökéletesen karbantartott állapotban legyen.

Ultimate CF és XF

A vonzó Ultimate és Ultimate+ csomagok minden új CF és XF jármű hatékonyságát, biztonságát és kényelmét a lehető legmagasabb szintre emelik. A csomagok szinte az összes, PACCAR MX-11 vagy MX-13 motorral szerelt új CF és XF tehergépkocsihoz megrendelhetők.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 117 alkalommal tekintették meg.)