Aktuális DAF Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Szerviz Vezércikk

A DAF új vállalati tulajdonú márkakereskedést nyit Magyarországon

A DAF Trucks a Magyarország északkeleti részén, Nyíregyháza közelében megnyíló márkakereskedéssel hangsúlyosabbá teszi közép-európai jelenlétét. A DAF Trucks immáron 11 éve piacvezetőnek számít Magyarországon, ahol a cég hálózata összesen 9 márkakereskedői képviseletet működtet.

A DAF Trucks új, korszerű márkakereskedést nyitott Nyíregyházán. Fotó: DAF

A DAF új márkakereskedése stratégiai szempontok alapján Magyarország északkeleti részének egyre fontosabb nyíregyházi régiójában, a Közép-Európát Ukrajnával, Romániával, Bulgáriával és Moldovával összekötő, belföldi és nemzetközi szállítási útvonalként egyaránt funkcionáló M3-as autópálya mellett került kialakításra. A debreceni nemzetközi repülőtér mindössze félórányi autóútra van az új márkakereskedéstől.

Előtérben az ügyfelek
A Hungarotruck Kft. 2200 m2 alapterületű létesítménye egy nyíregyházi, 20 000 m2 területű telephelyen kapott helyet. Az új állomáson 10 szervizbeálló, 1 teljesen automata mosó és műszaki vizsgaállomás is található, amelyek mindegyike a legmodernebb eszközökkel van felszerelve. A lehető legjobb rendelkezésre állás érdekében kifejezetten jó az alkatrészek elérhetősége. Az új és a használt tehergépkocsikat értékesítő részlegek pedig minőségi támogatást biztosítanak az ügyfelek számára. A szervizelés alatt álló tehergépkocsik vezetői kényelmes váróban tölthetik a várakozás perceit.

Fotó: DAF

Folyamatosan bővülő márkakereskedői hálózat
Richard Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja kijelentette: „A stratégiai szempontból a Nyíregyháza mellett futó szállítási útvonal, vagyis az M3 autópálya közelében található új márkakereskedés nemcsak a Magyarország keleti részén működő DAF-ügyfeleknek nyújt kiváló szolgáltatást, hanem a belföldi és nemzetközi útvonalakon áthaladó szállítmányozóknak is. Az új Hungarotruck-márkakereskedés megnyitása a DAF magyarországi növekedésének folyamatosságát biztosítja.”

Az új márkakereskedés címe: 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 362. Hétköznap 6:00–22:00, szombaton pedig 7:00–15:00-ig tart nyitva. 


A DAF Trucks N.V. a PACCAR Inc. amerikai cég leányvállalata. A könnyű-, közepes és nehézvontatók vezető gyártójaként ismert anyacég a világ legnagyobb nehézvontató-gyártói közé tartozik. A DAF a vontatók és tehergépkocsik teljes választékának beszállítója, amely minden szállítási alkalmazáshoz megfelelő járművet kínál. A DAF vezető szerepet tölt be a szolgáltatások területén is, beleértve a MultiSupport javítási és karbantartási szerződéseket, a PACCAR Financial pénzügyi szolgáltatásait, valamint a PACCAR Parts első osztályú pótalkatrész-ellátását. Mindezen felül a DAF részt vesz a városi és távolsági buszok gyártói által felhasznált tengelyek és motorok fejlesztésében és előállításában is. A DAF Trucks N.V. a gyártási tevékenységét Eindhovenben (Hollandia), Westerlóban (Belgium), Leylandben (Nagy-Britannia) és Ponta Grossában (Brazília) végzi, és 1100 márkakereskedővel, illetve szervizállomással rendelkezik Európában és azon kívül.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 70 alkalommal tekintették meg.)