Aktuális DAF Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Vezércikk

A DAF Trucks elnyerte az „Irish Fleet Truck Brand 2021” díjat

A DAF Trucks elnyerte a Fleet Transport Magazine, az írországi vezető közúti árufuvarozói és haszongépjárművei magazin „Irish Fleet Truck Brand of the Year 2021” díját. Az elismerés a többféle márkát használó flottatulajdonosokkal és üzemeltetőkkel folytatott interjúk eredménye.

A DAF Trucks elnyerte az ír Fleet Transport Magazine kezdeményezését, az Irish Fleet Truck Brand of the Year 202 díjat. – Fotó: DAF

A legnépszerűbb flottamegoldás
„A cím annak elismerése, hogy a DAF Trucks a legnépszerűbb flottamegoldás” – érvel Jarluth Sweeney, a Fleet Transport Magazine főszerkesztője. „A DAF Trucks a flottaszegmensben folyamatos és egyre növekvő jelenlétével a járműkombinációk és konfigurációk átfogó választékát kínálja az ír flottapiac számára.”

Kiváló teljesítmény
Jarluth Sweeney hozzáteszi: „Míg a járművezetőket a DAF kiemelkedő kényelme hozza lázba, a flottamenedzserek számára az a legfontosabb, hogy a DAF folyamatosan a legjobb szállítási hatékonyság elérésére törekszik. Megemlítendő a javítási és karbantartási ajánlatok széles választéka, valamint a kiváló vevőszolgálati lehetőségek, amelyeket a többféle márkából álló flottákat üzemeltető vállalatok is nagyra értékelnek. A DAF kiváló szervizhálózata non-stop rendelkezésre áll, ha út közben segítségre van szükség.”

Hozzáadott érték
„Az ehhez hasonló díjak a fuvarozók mindennapi tapasztalatain alapulnak. Emiatt ér olyan sokat ez a díj” – mondja Richard Zink, a DAF Trucks marketing- és értékesítési igazgatója, valamint az igazgatótanács tagja. „Célunk, hogy ügyfeleinknek a legalacsonyabb tulajdonlási költséget, a legjobb márkakereskedői hálózatot és páratlan, non-stop rendelkezésre álló segélyszolgálatot kínáljunk, a legmagasabb szintű vezetési kényelem és biztonság mellett. Büszke vagyok rá, hogy a díjjal pontosan ezeket az előnyöket ismerték el.”

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 43 alkalommal tekintették meg.)