Aktuális Hírek Kiemelt hírek Kommunikáció és Informatika Logisztika Vezércikk

Új honlapot indított a Raben Group

Egyszerű hozzáférés és innovatív megoldások jellemzik a logisztikai cégcsoport weboldalát

Élesítette megújított honlapját a Raben Group. Az Európa tizenhárom országában – köztük Magyarországon is – jelen lévő logisztikai szolgáltató oldalán az ügyfelek még egyszerűbben érhetik el és kezelhetik egyedi adataikat, illetve kaphatnak naprakész információt a megrendelt szállításaikkal kapcsolatban. A portál emellett szorosabb kapcsolattartást tesz lehetővé a cégcsoport partnerei és munkatársai között, ezzel még professzionálisabb kiszolgálást biztosít.

A digitalizáció ütemének gyorsulásával és a megbízható adatokhoz való hozzáférés jelentőségének növekedésével egyre fontosabbá válik, hogy a szolgáltatók hatékony és dinamikus eszközök révén tartsák a kapcsolatot az ügyfeleikkel. Ennek jegyében indította el a Raben Group új weboldalát, amely igazodik a legújabb online irányvonalakhoz, és a korábbiaknál is könnyebben kezelhető felhasználói felületet kínál.

„Új honlapunk a változó online világra adott válaszunk ügyfeleink könnyebb kiszolgálása érdekében és az ő elégedettségükért.” – mondta Katarzyna Bartkiewicz, a Raben Group digitálismarketing-menedzsere. „A weboldal hősei a munkatársaink – a mi szóhasználatunkban ’People with Drive’ –, akik ugyanolyan eltökéltséggel valósítják meg a honlapunkat, mint ahogy magát a Raben Groupot is építik. Ezzel a megjelenítéssel azt szeretnénk megmutatni a látogatóinknak – ügyfeleinknek és leendő munkavállalóinknak –, hogy tele vagyunk energiával, elkötelezettséggel, és mindenekelőtt egy jól szervezett csapatot alkotunk, amely mindenkor készen áll az új kihívásokra.”

Az oldal új kialakításának célja, hogy a felhasználói élménnyel kapcsolatos legújabb elvárásoknak is megfeleljen. Újdonság többek között a letisztult, mégis minden fontos funkciót elérhetővé tevő menü, az egyszerű ajánlatkérő űrlapok, illetve a Raben Groupot bemutató videók. A modern és dinamikus megjelenés mellett fontos továbbá az ügyféloldalakhoz történő egyszerű hozzáférés, a továbbfejlesztett telephelykereső, a szállítási információk lekérdezésének, valamint az oldal offline megjelenítésének lehetősége.

A könnyű görgetés és a menüpontok mobileszközbarát kialakítása révén az új honlap valamennyi tartalma okostelefonon is könnyen elérhető. A felhasználói élmény további javítása érdekében a Raben Group a TYPO3PWA formátum szerinti kialakítás mellett döntött. A progresszív internetes alkalmazások (Progressive Web Applications – PWA) ötvözik a honlapok és a mobilapplikációk legjobb tulajdonságait, ennek köszönhetően az oldal a korábbinál sokkal gyorsabbá vált, illetve lassú kapcsolat esetén, vagy akár hálózati csatlakozás nélkül is működik.

A honlap elkészítéséhez szükséges technológiai, szakmai hátteret a fejlett webes és e-kereskedelmi megoldások megvalósítására szakosodott Macopedia nyújtotta. A két cég több mint öt éve dolgozik a Raben honlapjának fejlesztésén, mindig újabb funkciókat téve elérhetővé. A legfrissebb változatban a Macopedia a felhasználói élményt meghatározó grafikai tervezés, a TYPO3 tartalomkezelői rendszer, valamint a honlap TYPO3PWA szerinti felépítéséért felelt.

Látogasson el új honlapunkra és ismerje meg új online arculatunkat a www.raben-group.com címen!

Forrás: Raben Group

 

(Ezt a cikket 59 alkalommal tekintették meg.)