Aktuális Gazdaság Hírek Kiemelt hírek Vezércikk

A Waberer’s reagálása a Mid Europa részvényeinek értékesítésével kapcsolatos sajtóértesülésekre

A Waberer’s a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) oldalán közzétett sajtóközleményben reagált a Mid Europa által menedzselt befektetési alap részvényeinek értékestésével kapcsolatban megjelent sajtóértesülésekre.

A Waberer’s sajtóközleménye:

BEFEKTETŐI KÖZLEMÉNY

Reagálás sajtóértesülésekre

Budapest, 2020. július 29. – A WABERER’S INTERNATIONAL Nyrt. („Waberer’s” vagy „a Társaság”) tudomására jutott olyan friss sajtóértesülés, mely szerint a Mid Europa Partners (“Mid Europa”) által menedzselt befektetési alap mérlegeli részvényeinek részleges vagy teljes értékesítését.

A Mid Europa a Waberer’s számára megerősítette, hogy megbízta a Rothchild-ot annak érdekében, hogy segítse a Waberer’s-ben meglevő befektetésükkel kapcsolatos stratégiai opciók értékelését, beleértve a Társaságban fennálló részesedésük értékesítését. Ugyanakkor bizonytalan, hogy a Mid Europa meglévő részesedését egészben, vagy akár részben értékesíti-e.

A közleményben található egyes információk a közlemény közzétételéig bennfentes információnak minősülhettek a piaci visszaélésekről szóló596/2014/EU rendelet 7. cikke szerint.

WABERER’S INTERNATIONAL Nyrt.

Illusztrációs kiemelt kép: Karsai Attila – hungarokamion.hu

 

(Ezt a cikket 155 alkalommal tekintették meg.)