Aktuális Hírek Kiemelt hírek Logisztika Szervezetek hírei Vezércikk

Újabb fontos partnerrel bővült a WSZL portfóliója: Magyarország első számú logisztikai szolgáltatója most a DS SMITH Packaging-gel szerződött

A Waberer’s–Szemerey Logisztika Kft. ezúttal az európai piacvezető csomagolóanyag gyártóval és forgalmazóval, a DS SMITH Packaging Hungary Kft.-vel kötött határozatlan idejű szerződést: a vállalat megbízásából 2020. május 28-ától a WSZL látja el a jászfényszarui gyár csomagolóanyag raktározási és szállítási feladatait.

A vevőigényekhez igazított, egyedi csomagolási megoldásairól ismert DS SMITH Packaging-gel való együttműködés megtisztelő és kiemelten fontos feladat a WSZL számára, hiszen ezzel is tovább bővült az általa kezelt, csomagolóanyag gyártással foglalkozó cégek portfóliója.

Az összetett munkafolyamatokból álló operáció a WSZL pusztamonostori telephelyén indult – a közel 300 cikk kezelése és tömbös tárolása jelenleg 6000 m2-en folyik. A kezdeti volument a logisztikai szolgáltató 4 darab elektromos homlokvillás és szintén 4 elektromos palettaszállitó targoncával mozgatja. A DS Smith Packaging gyáraiból, Füzesabonyból, Nagykátából, Győrből érkező termékek raktározását és szállítását a WSZL egyedülállóan gyors reakcióidővel végzi – a furgonos beszállítás esetében ez mindössze 30-60 perces intervallumot jelent, amely már magában foglalja – többek közt – a megrendelés rögzítését és a kiszállítási időt is.

A  DS SMITH Packaging-gel kötött stratégiai együttműködése újabb előremutató és példaértékű lépés a WSZL részéről: a piacvezető szolgáltató ezzel – a válság ellenére – még több munkahelyet teremt a logisztikai szektorban.

Forrás: Waberer’s Marketing

 

(Ezt a cikket 105 alkalommal tekintették meg.)