Balesetek Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Két baleset is történt az M0-son Üllő közelében

Két baleset is történt hétfő délután az M0-son, Üllő közelében, az M3-as felé vezető oldalon az utat lezárták.

Ütközésben összetört kisteherautó az M0-son, az M4-es autóút hidjánál, Üllő közelében 2020. június 29-én. A balesetben két kamion és egy kisteherautó ütközött össze, a kisteherautóba szorult embert a tűzoltók szabadították ki. Nem sokkal korábban a közelben, az M4-es lehajtója után két kamion és egy személygépkocsi is ütközött, szintén az M3-as felé vezető oldalon. MTI/Mihádák Zoltán

A katasztrofavedelem.hu szerint az egyik baleset az M4-es lehajtója után történt: két kamion és egy személygépkocsi ütközött össze, az M3-as autópálya felé vezető oldalon.

A másik baleset nem sokkal ezt követően történt, az M4-es autóút hídjánál, szintén az M3-as felé vezető oldalon. Itt két kamion és egy kisteherautó ütközött össze, a kisteherautóba szorult embert a tűzoltók szabadítják ki.

Mentők visznek el egy sérültet a baleset helyszínéről az M0-son, az M4-es autóút hidjánál, Üllő közelében 2020. június 29-én. A balesetben két kamion és egy kisteherautó ütközött össze, a kisteherautóba szorult embert a tűzoltók szabadították ki. Nem sokkal korábban a közelben, az M4-es lehajtója után két kamion és egy személygépkocsi is ütközött, szintén az M3-as felé vezető oldalon. MTI/Mihádák Zoltán

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a helyszínelés idejére a rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a kollektorágra terelik.

A www.utinform.hu szerint a térségben jelentős, több kilométeres a torlódás.

Forrás: MTI

(Ezt a cikket 231 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!