Halálos baleset miatt lezárták az M5-öst Budapest felé

Rendőri helyszínelés az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Inárcs közelében, ahol összeütközött két kamion 2020. május 18-án. A balesetben az egyik teherautó vezetője életét vesztette. MTI/Mihádák Zoltán

Két baleset is történt, és az egyikben egy ember meghalt hétfőn kora délelőtt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Inárcs térségében; az utat teljes szélességében lezárták – tájékoztatta az MTI-t a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Rendőri helyszínelés az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Inárcs közelében, ahol összeütközött két kamion 2020. május 18-án. MTI/Mihádák Zoltán

Szabóné Berki Bianka közölte: a balesetek a sztráda 36-os kilométerszelvényében történtek, a szakaszon több kilométeres torlódás alakult ki.
Reggel 8 órakor két jármű ütközött, ám ekkor személyi sérülés nem történt. Fél órával később viszont két kamion karambolozott, amelynek következtében az egyik teherautó vezetője életét vesztette.

A balesetben a teherautó vezetője életét vesztette. MTI/Mihádák Zoltán

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére megváltozott forgalmi renddel kell számolnia a járművezetőknek, az utat fokozatosan szabadítják majd fel – közölte a szóvivő.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 1183 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!