Hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Mercedes-Benz

Együtt erősebben: a Pappas Auto Pécs összefogása Pécs, Villány és Sásd lakosaiért

A Pappas Auto Pécs három Mercedes-Benz haszongépjárművet bocsát Pécs, Villány és Sásd önkormányzatainak rendelkezésére.

Forrás: Pappas Auto

A Pappas Auto Magyarország Kft. pécsi telephelyének sikere kétségkívül a Baranya megyei polgároknak köszönhető. A kiváló kapcsolat az ügyfelek és vállalat között 2003 óta töretlen. Ezért a 2020-as koronavírus idején a lokálpatrióta munkatársak úgy döntöttek, hogy három Mercedes-Benz haszongépjárművet Pécs, Villány és Sásd önkormányzatainak szolgálatába állítanak.

Hlavács Krisztián, a Pappas Auto Magyarország Kft. pécsi telephelyének vezetője így nyilatkozott: „A kialakult egészségügyi világhelyzetben a megelőzés közös feladatunk és érdekünk. Felajánlásunk célja, hogy a jelenleg Európában is tetőző koronavírus terjedését közös összefogással megállítsuk. Amellett, hogy bemutatótermeinkben és márkaszervizeinkben meghoztuk a szükséges egészségvédelmi intézkedéseket, a megye lakosait – akikre mindig is számíthattunk – szeretnénk házunkon kívül is megvédeni a fertőzéstől.”

Forrás: Pappas Auto

Pécs, Villány és Sásd Önkormányzatai más-más módon, példaértékűen kezelik a kialakult egészségügyi helyzetet, különféle feladatok ellátásával. – fűzte hozzá Suti Károly, a vidéki telephelyek transzporter üzletág vezetője. – Megtisztelő számunkra, hogy a három önkormányzat munkájának támogatásával segíthetjük a megye lakosságát ebben a nehéz helyzetben. 

Forrás: Pappas Auto

A Mercedes-Benz Vito és Citan haszongépjárművek meghatározott ideig teljesítenek szolgálatot. Pécs Önkormányzata a veszélyhelyzetben végzendő feladatait a fenntartásában lévő Kisgyermek Szociális Intézmény (KISZ) közreműködésével látja el, közös tevékenységüket immár a Pappas Auto járműve is segíti. Villányban és Sásdon az önkormányzatok és szociális gondozók az étkeztetési kiszállítást, valamint az idős és veszélyeztetett korosztály számára történő bevásárlást intézhetik a Pappas Auto támogatásával. 

Forrás: Pappas Auto

A vállalat pécsi telephelyének társadalmi szerepvállalása igen jelentős Baranya megyében. Ezt bizonyítja a Kodály Központtal és a Zsolnay Kulturális Negyeddel fennálló együttműködés, mellyel a Pappas Auto a helyi kulturális élet elkötelezett támogatója. Ezen kívül a megyében lévő rendezvények támogatásában is aktívan részt vettek az elmúlt években, és fogják azokat támogatni a jövőben is.

Együtt erősebbek lehetünk. Vigyázzunk egymásra!

Forrás és fotók: Pappas Auto

 

(Ezt a cikket 31 alkalommal tekintették meg.)