Hírek Szállítmányozás

A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. (WSZL) 27 raklapnyi felajánlást juttatott el a kórházaknak

A vállalat március eleje óta nyújt logisztikai támogatást a védőfelszerelések raktározásában és azok kiszállításában, valamint áprilisban már a MOL Hygie felületfertőtlenítőinek egészségügyi intézményekbe való kiszállításáért is a WSZL felel az Állami Egészségügyi Ellátó Központ megbízása szerint.  

Illusztráció – A koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges egészségügyi védõeszközöket pakolják le Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. (WSZL) teherautójáról a Debreceni Egyetem központi raktáránál 2020. április 17-én.
MTI/Czeglédi Zsolt

Az egészségügyben dolgozók munkája jelen helyzetben még nélkülözhetetlenebb, és minden eddiginél embert próbálóbb. Ezért büszkeséggel tölt el minket, hogy olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt nap mint nap, mint a Pécsi Sörfőzde, a Reckitt Benckiser vagy akár az Intersnack Magyarország Kft., a Chio chipsek forgalmazója, akik felajánlásaikkal a kórházi dolgozók napi munkáit igyekeztek támogatni. Felelős vállalatként nem volt kérdés számunkra, hogy segítséget nyújtunk partnereink adományainak kiszállításában.  

A WSZL partnereinek felajánlásai révén, 20.000 doboz alkoholmentes üdítőital, 9 raklap mosó- és tisztítószer és  6 raklap ropogtatni valót juttatott el a következő kórházaknak: Országos Onkológiai Intézet Korányi Pulmonológiai Intézet Semmelweis Egyetem Magyar Honvédség Egészségügyi Központ   Ezek a felajánlások talán kicsit könnyebbé tudják tenni a mindennapjait az egészségügyben dolgozóknak.

“A Pécsi Sörfőzde 20 000 doboz alkoholmentes sörrel segít az egészségügyi dolgozóknak! Sokan megtehetik, hogy önkéntes karanténba vonulnak, de az egészségügyi dolgozóknak nincs meg ez a választásuk. Magyarország legrégebbi sörfőzdéje 20 000 doboz alkoholmentes sört küld a magyar kórházakba, amivel szeretné megköszönni az egészségügyi dolgozóknak a koronavírus elleni küzdelmüket! Sokak számára ismert, hogy a sör nyugtató, stresszoldó hatású, és hogy könnyen emészthető szénhidrátjai, fehérjéi révén méltán megérdemli a “folyékony kenyér” elnevezést. A kórházi dolgozóknak küldött 10 000 liter Pécsi Szalon Alkoholmentes Sör és a Pécsi Radler termékek kiváló szomjoltók lehetnek egy fárasztó nap után.”  

Illusztráció – Az egészségügyi védőeszközöket pakolják le a kiszállítást lebonyolító Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. (WSZL) teherautójáról a Szegedi Tudományegyetem Semmelweis utcai raktáránál. MTI/Rosta Tibor

“Az Intersnack Magyarország Kft. is örömmel vesz részt az adományozásban. Örülünk, hogy egy kis figyelmességgel kedveskedhetünk a Honvéd Kórház dolgozóinak ebben a nehéz, küzdelmes időszakban.”

Forrás: Waberer’s

Illusztrációs kiemelt kép: Az egészségügyi védőeszközöket pakolnak le a kiszállítást lebonyolító Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. (WSZL) teherautójáról. – MTI/Balázs Attila

 

(Ezt a cikket 104 alkalommal tekintették meg.)