Autópálya Balesetek Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Több gépjármű ütközött össze az M3-as autópályán Bagnál

Több kilométeres torlódás alakult ki az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a 42-es kilométernél, Bagnál, miután két személyautó, egy tehergépkocsi és egy kisteherautó összeütközött hétfő reggel – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PRFK) szóvivője az MTI-vel.

Összeroncsolódott gépjárművek az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a 42-es kilométernél, Bagnál, ahol két személyautó, egy tehergépkocsi és egy kisteherautó összeütközött 2020. április 20-án. – MTI/Lakatos Péter

Szabóné Berki Bianka azt mondta, hogy a balesetben többen megsérültek. A PRFK a rendőrség honlapján azt javasolja a közlekedőknek, hogy a kerekharaszti vagy a hatvani lehajtónál hagyják el a pályát, a visszatérés Gödöllőnél lehetséges.

Nagy Csaba, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a baleset helyszínére a hatvani hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével több embert mentettek ki a roncsokból. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett – tette hozzá.

A balesetben többen megsérültek. MTI/MTI Fotószerkesztőség/Lakatos Péter

Korábban a 37-es kilométernél is történt egy baleset az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, ott a helyszínelés ideje alatt csak egy sávon haladhat a forgalom.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 219 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!