Tumisu képe a Pixabay -en.

Az soforallas.com az elmúlt egy hónapban sok megkeresést kapott ügyfeleitől (+1200 fuvarozó cég), hogy tudnak-e segíteni fuvarhoz, vagy éppen extra kapacitáshoz jutni ebben a nehéz időben. A felmerült igényekre úgy döntöttek, megpróbálnak gyorsan segíteni partnereiknek, és elkezdték manuálisan összekötni a keresletet a kínálattal.

Illusztráció – Designed by kjpargeter / Freepik

Szokták mondani, hogy kétszer segít, aki gyorsan segít, ezért a soforallas.com csapata először emailben és telefonon próbálta összekötni a fuvarmegbízókat a fuvarozókkal, de ez nem éppen hatékony és fenntartható megoldás volt. Ezért arra gondoltak, hogy a cégek összekötését és a kapcsolatépítést „digitalizálják” egy Linkedin-hez hasonló, kereshető és szűrhető online cégadatbázis formájában azért, hogy a rendszernek minél többen és gyorsabban hasznát tudják venni. Az elmúlt majd 3 hétben azon dolgoztak, hogy kifejlesszék a platform első verzióját, ami már teljes mértékben használható a szállítmányozási iparág számára.

Aki szeretne fuvarhoz jutni, vagy éppen szabad kapacitáshoz, és bővítené kapcsolatrendszerét, az most INGYEN tud regisztrálni a fleethero.net oldalán! A rendszer használata teljesen ingyenes minden fuvarozó, szállítmányozó és gyártó/kereskedelmi cég számára. Kapcsolati és cégadatokat csak regisztrált tagok láthatják, azaz zárt rendszer, így nem publikus a normál látogatók számára!
 
Minél több fuvarozó, szállítmányozó és gyártó regisztrál az oldalra, annál több értéket tud adni az iparág szereplőinek.
 
(Díjmentes PR megjelenés. A Szerk.)
 
Illusztrációs kiemelt kép: Tumisu képe a Pixabay -en.
 
 

(Ezt a cikket 413 alkalommal tekintették meg.)