Határinfó Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

A Csanádpalotai átkelőnél csütörtök estétől csak a teherforgalom léphet ki

Korlátozásra kell számítania Csanádpalotánál és Nagylaknál a kilépni szándékozóknak – közölte honlapján a rendőrség csütörtökön este.

Rendőr vizet ad egy várakozó kamion vezetőjének a csanádpalotai magyar-román autópálya-határátkelőhely közelében, az M43-as autópályán 2020. március 20-án. Ezen a napon tizenkét órásra nőtt a kamionok várakozási ideje, a várakozásra kényszerülő árufuvarozóknak a rendőrök és a katasztrófavédelem munkatársai vizet osztottak. Több mint 35 kilométeres kamionsor alakult ki a Romániába tartó tehergépjárművekből. MTI/Rosta Tibor

Magyarország és Románia rendőrfőkapitányainak megállapodása alapján csütörtök estétől a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen Magyarországról kilépésre csak teherforgalom számára van lehetőség, a személyforgalmat a nagylaki közúti határátkelőhelyre terelik.

A csanádpalotai átkelőnél kialakult torlódás miatt az elmúlt hetekben gyakran több kilométeres kamionsor alakult ki az M43-as autópályán.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Kamionok várakoznak a csanádpalotai magyar-román autópálya-határátkelőhely közelében, az M43-as autópályán 2020. március 20-án. Ezen a napon több mint 35 kilométeres kamionsor alakult ki a Romániába tartó tehergépjárművekből. MTI/Rosta Tibor

 

(Ezt a cikket 59 alkalommal tekintették meg.)