Balesetek Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Vasúti felüljáró alá szorult egy teherautó Kőbányán

Vasúti felüljáró alá szorult egy teherautó Kőbányán, a mentés idejére a Könyves Kálmán körutat lezárták – közölte a Budapesti Közlekedési Központ szerda délután a Facebook-oldalán. A műszaki mentés idejére a Hungária körütat is lezárták a Stadionok irányába.

A kőbányai vasúti felüljáró alá szorult, munkagépet szállító teherautó műszaki mentésén dolgoznak a tűzoltók 2020. április 1-jén. A baleset a Könyves Kálmán körúton, az Árpád híd felé vezető oldalon történt. MTI/Mihádák Zoltán

A baleset az Árpád híd felé történt a Kőbányai út után. Tart a műszaki mentés, az érintett útszakaszt lezárták. Torlódásra kell készülni – hívták fel a figyelmet.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője később elmondta: egy vontatott 14 tonnás munkagép szorult be a felüljáró alá. A tűzoltódaru már úton van a helyszínre. A műszaki mentés idejére a Hungária körutat is lezárják a Stadionok irányába.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 167 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!