Határinfó Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Kétórásra csökkent a kamionok várakozási ideje Csanádpalotánál

Kétórásra csökkent a kamionok várakozási ideje szombat délelőttre a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Kamionok várakoznak a csanádpalotai magyar-román autópálya-határátkelőhely közelében, az M43-as autópályán 2020. március 20-án. Ezen a napon tizenkét órásra nőtt a kamionok várakozási ideje, a várakozásra kényszerülő árufuvarozóknak a rendőrök és a katasztrófavédelem munkatársai vizet osztanak. Több mint 35 kilométeres kamionsor alakult ki a Romániába tartó tehergépjárművekből. – MTI/Rosta Tibor

Szabó Szilvia tudatta, a személyforgalomban a kilépő oldalon egyórás a várakozás. Az Útinform adatai szerint az M43-as autópályán a kamionsor öt kilométeres. Pénteken délután csaknem 40 kilométeres sor torlódott föl a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely előtt, a várakozási idő elérte a tizenkét órát.

Rendőr vizet ad egy várakozó kamion vezetőjének a csanádpalotai magyar-román autópálya-határátkelőhely közelében, az M43-as autópályán 2020. március 20-án. –  MTI/Rosta Tibor

A román-magyar határszakaszon a rendőrség honlapján szereplő adatok szerint a gyulai közúti átkelőnél alakult ki jelentősebb torlódás, ott négy órát kell a kamionoknak várakozniuk.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 60 alkalommal tekintették meg.)