Aktuális Busz hírek Hírek Kiállítások Kiemelt hírek Konferenciák Rendezvények Vezércikk

Elmarad a 2020. április 22-re meghirdetett BUSEXPO

Az alábbi levélben értesítette oldalunkat a NiT Hungary, hogy a 2020. április 22-re meghirdetett BUSEXPO elmarad.

Fotókredit – NiT Hungary

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Önök regisztráltak az autóbuszos szakmai kiállításra, a 8. BUSEXPO-ra, melyet 2020. április 22-re hirdettünk meg.

Az előkészületek nagyon jó ütemben zajlottak, de időközben sajnálatos módon Magyarországon is megjelent a koronavírus, melynek következtében a Magyar Kormány szigorúan szabályozta a 41/2020. (III. 11.) Korm. rendelet 4 § d. pontjában a rendezvények megtartásának feltételeit.

Sikereink csúcsán, a 2019-es évben az Országos Személyszállító Szakmai Konferencia résztvevőinek száma elérte a 400 főt, a BUSEXPO látogatói létszáma pedig meghaladta a 2600 főt. Ezért a korábbi években tapasztalt rendkívül jelentős érdeklődésből kiindulva a NiT Hungary mint a rendezvény főszervezője, valamint a konferencia házigazdái – Közlekedéstudományi Intézet, Magyar Buszgyártók Szövetsége, Magyar Turisztikai Szövetség, Magyar Utazási Irodák Szövetsége, Volánbusz – felelősséggel azt a döntést hozták, hogy a rendezvényt a meghirdetett időpontban nem tartják meg.

A közegészségügyi helyzet alakulásától függően a későbbiekben döntünk majd arról, hogy az őszi időszakban megrendezésre kerül-e a XXVI. Országos Személyszállítási Szakmai Konferencia és a 8. BUSEXPO!

A NiT Hungary a megrendelések kapcsán beérkezett részvételéi díjakat visszautalja az érintett regisztráló vállalkozásoknak.

Megértésüket köszönjük!

Dittel Gábor
ügyvezető főtitkár
NiT Hungary

 

(Ezt a cikket 68 alkalommal tekintették meg.)