Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Halálos baleset történt az M0-áson

Meghalt egy kisteherautó vezetője, miután járművével kamionnal ütközött össze az M0-ás autóúton, a XXIII. kerület térségében kedd délután – tette közzé a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

Rendőr helyszínel az M0-ás autóúton, a XXIII. kerület térségében összeroncsolódott kisteherautónál és kamionnál 2020. március 10-én. A két gépjármű összeütközött, a balesetben a kisteherautó vezetője meghalt. MTI/Mihádák Zoltán

A közlemény szerint a baleset az M0-ás autóút 26-os kilométerénél, az M5-ös irányából az M1-es felé történt, eddig tisztázatlan okból. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a külső és a leálló sávot lezárták, a forgalom a belső és a középső sávon haladt – ismertette a rendőrség.

Összeroncsolódott kisteherautó az M0-ás autóúton, a XXIII. kerület térségében 2020. március 10-én. A gépjármű egy kamionnal ütközött össze, a balesetben a kisteherautó vezetője meghalt. MTI/Mihádák Zoltán

Forrás: MTI

(Ezt a cikket 438 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!