Új ügyfél szavazott bizalmat a magyarországi Hödlmayr-vállalatnak

Forrás: Hödlmayr Hungária Logistics Kft. - Live PR

Néhány hete már a Renault Hungária is a Hödlmayr szakembereinek kompetenciáját veszi igénybe az újautó-logisztikai kérdésekben. A Hödlmayr Hungária Logistics Kft., az Európa-szerte működő logisztikai cég magyarországi leányvállalata a megbízás alapján több mint hétezer új jármű elosztásáért felel. A járművek felét közvetlenül a gyárból juttatják célba, a másik felét pedig a magyarországi kereskedőkhöz történő kiszállítás előtt ideiglenesen a Hödlmayr győri logisztikai bázisán raktározzák.

Forrás: Hödlmayr Hungária Logistics Kft. – Live PR

„Az ágazaton belül rugalmasságunkról, hatékonyságunkról és megbízhatóságunkról ismernek minket. A rólunk kialakult képet és a felénk irányuló bizalmat az elmúlt évtizedek kemény munkájával és a gépjármű-logisztikában, alapvető üzletágunkban foganatosított folyamatos beruházásainkkal érdemeltük ki” – hangsúlyozza az új megrendeléssel kapcsolatban Iván György, a Hödlmayr magyar leányvállalatának ügyvezetője.

„A Renault anyavállalatának globális döntése értelmében lépett a Renault Hungária és a Hödlmayr Hungária Logistics járműlogisztikai partneri viszonyra. A változó piaci körülmények miatt rugalmas, ugyanakkor precíz és pontos partnerre van szükségünk, és a Hödlmayr megfelel ezen kritériumoknak.” – mondta Kelemen-Tűz Gabriella a Renault Hungária marketing-igazgatója.


Hödlmayr Hungária Logistics Kft.

A Hödlmayr Hungária Logistics Kft. a Hödlmayr International AG száz százalékos tulajdonában lévő magyar leányvállalat. A 354 főt foglalkoztató cég a gépjármű-logisztikai ágazat egyik legnagyobb munkaadója Magyarországon. Győri telephelyén 400 ezer négyzetméteres, 13.300 jármű tárolására alkalmas raktárkapacitással rendelkezik, járműflottája 136 saját és 20 franchise-partner által üzemeltette speciális autószállító járműből áll. A magyar vállalat árbevétele 2018-ban 53 millió eurót tett ki.

Forrás és kiemelt kép: Hödlmayr Hungária Logistics Kft. – Live PR

 

(Ezt a cikket 217 alkalommal tekintették meg.)