Aktuális DAF Hírek Kiemelt hírek Márkahírek

15%-os üzemanyag-megtakarítás újszerű DAF-tehergépkocsikkal

Használt DAF-tehergépkocsi vásárlásával 15%-os üzemanyag-megtakarítást érhet el – sőt akár többet is! Az új DAF-generáció első használt, ultratakarékos tehergépkocsijai már elérhetők a DAF-márkakereskedőknél, valamint a négy DAF Used Trucks használttehergépkocsi-központban; a tehergépkocsikat gyári jótállás, a legújabb fedélzeti innovációk és maximum 400 000 kilométer jellemzi. Az újszerű gépjárműveket nagyon kedvező áron lízingelhetik is. 

Az első használt DAF-tehergépkocsik a legújabb generációból már elérhetők. Az Euro 5 tehergépkocsikkal összehasonlítva 15%-os üzemanyag-megtakarítást biztosíthatnak. – Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

„A tapasztalat azt mutatja, hogy a 2017-es újszerű tehergépkocsi-választék számos vásárlója korábban Euro 5 tehergépkocsit vezetett” – nyilatkozta Marty van den Dungen, a DAF Used Trucks értékesítési igazgatója. „Könnyedén elérhetnek akár 15%-os üzemanyag-megtakarítást is. Az Euro 6 tehergépkocsikhoz köthető, az útdíjkedvezményekre vonatkozó előnyökről, valamint a néhány város, ipari terület és kikötő esetén kialakított speciális behajtási területekről nem is beszélve.”

Hatékonyabb, kényelmesebb, csendesebb
Az Európa-szerte, újságírók által elvégzett tesztek eredményei alapján azok, akik első generációs Euro 6 tehergépkocsit vezetnek, akár 7%-os üzemanyag-megtakarítást is elérhetnek. „A legújabb tehergépkocsi-generáció 200 000 kilométeres szervizintervallumáról, az akár 250 kilogrammos extra rakománysúlyáról és az elképesztő kényelméről sem szabad megfeledkezni” – fűzte hozzá Van den Dungen. „A tehergépkocsik csendesebbek, mint valaha, szinte észrevétlen a sebességváltás, és az alapfelszereltség részeként jár hozzájuk a fantasztikus, új légkondicionáló rendszer. A sebességtartás és az EcoRoll használata pedig elképesztően könnyű!”

„15%-kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás”
„A használt DAF Euro 6 járműflottába való befektetésünk minden eurócentet megért” – áradozott Carlos Liste, a Maquisaba Logistics (Spanyolország, Santa Comba) tulajdonosa. „Hihetetlenül megbízhatók, és a mindennapok során az Euro 5 tehergépkocsikkal összehasonlítva akár 15%-ot is spórolhatunk az üzemanyag-költségeken. A nagyobb rakománysúlynak és a hosszabb szervizintervallumoknak köszönhetően az Euro 6 tehergépkocsikkal a teljes flotta lényegesen hatékonyabban üzemeltethető. És ez még nem minden: a járművezetőim nem tudnak betelni a kimagasló kényelemmel és a vezetési tulajdonságokkal. Nagyon szeretik az új tehergépkocsijaikat.”

DAF First Choice tehergépkocsik
A legújabb Euro 6 generáció minden használt tehergépkocsijára felteszik a DAF „First Choice” tehergépkocsi-címkét a DAF-márkakereskedésben.

A DAF „First Choice” tehergépkocsik a legkisebb részletig az új benyomását keltik, 200 pontból álló ellenőrzésen mennek keresztül, és kifogástalan műszaki állapotban vannak, ami mind maximális megbízhatóságot és optimális rendelkezésre állást tesz lehetővé. A legfeljebb 4 éves DAF First Choice tehergépkocsikhoz 12 hónapos, teljes körű, gyári jótállás jár, amely minden gyári opciót fedez. Tekintse meg a használt DAF-tehergépkocsik teljes választékát a www.dafusedtrucks.com weboldalon.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 106 alkalommal tekintették meg.)