Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Halálos baleset történt a 44-esen Tiszakürtnél

Halálos baleset történt a 44-es főúton Tiszakürtnél péntek délután – közölte a rendőrség a honlapján.

Sérült gépjárművek a 44-es főúton Tiszakürtnél 2019. december 13-án. Egy műszaki hiba miatt álló gépkocsi mögött járműsor torlódott fel, amely végén lévő teherautónak – eddig tisztázatlan körülmények között – egy tehergépkocsi ütközött. A baleset következtében a tehergépkocsi vezetője életét vesztette. MTI/Donka Ferenc

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 44-es főúton egy műszaki hiba miatt álló gépkocsi mögött járműsor torlódott fel, amely végén lévő személygépkocsinak – eddig tisztázatlan körülmények között – egy tehergépkocsi ütközött. A baleset következtében a tehergépkocsi vezetője életét vesztette.

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését. A Kunszentmárton irányából érkezőket a 4514-es számú útra, Csépa irányába, míg a Kecskemét irányából érkezőket Tiszaug felé a 4511-es számú útra terelik. A baleset az M44-es autóúton közlekedve teljes egészében elkerülhető – írta a rendőrség.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Összeroncsolódott gépjármű a 44-es főúton Tiszakürtnél 2019. december 13-án. Egy műszaki hiba miatt álló gépkocsi mögött járműsor torlódott fel, amely végén lévő teherautónak (balra) – eddig tisztázatlan körülmények között – egy tehergépkocsi ütközött. MTI/Donka Ferenc

 

(Ezt a cikket 426 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!