Ketten meghaltak egy szolnoki közlekedési balesetben

Összeütközött egy személyautó és egy kamion Szolnokon, a 4-es út 102-es kilométerénél. A balesetben ketten meghaltak – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kedd délelőtt a police.hu oldalon.

Összeroncsolódott személyautó Szolnokon, a 4-es út 102-es kilométerénél 2019. november 5-én. A gépjármű összeütközött egy kamionnal; a balesetben a személygépkocsi sofőrje és utasa a helyszínen életét vesztette. MTI/Mészáros János

A közlemény szerint a személygépkocsi sofőrje és utasa a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés alatt az úton csak félpályán halad a forgalom – írták. A katasztrófavédelem azt közölte, hogy a baleset a 4-es út és a szolnoki Kertész utca találkozásánál történt.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Rendőr helyszínel összeroncsolódott személyautó és sérült kamion mellett Szolnokon, a 4-es út 102-es kilométerénél 2019. november 5-én. MTI/Mészáros János

 

(Ezt a cikket 279 alkalommal tekintették meg.)

Hozzászólások

Ezeket olvastad már?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!