Aktuális Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Renault Volvo

A Volvo Trucks és a Renault Trucks megerősíti márkajelenlétét Európában

A Volvo Trucks és a Renault Trucks megerősíti kereskedelmi jelenlétét és ügyfélközpontúságát Európában az üzletmenet optimalizálásával. 2020. január 1-től a piacot és márkákat önállóan kezelő vállalatok jönnek létre.

Forrás: Renault Trucks

A Volvo Csoport mostanáig közös szervezetben kezelte két márkáját, a Volvo Trucks-ot és a Renault Trucks-ot Európa piacainak többségben. Az önálló szervezetek mindkét márka számára lehetővé teszik a kereskedelmi és az ügyfélfókusz erősítését.

A szervizhálózatot nem érinti a változás, a Volvo Trucks és a Renault Trucks továbbra is közösen működtetik a márkaszervizeket. A műhelyek mindkét márka ügyfeleit változatlan módon kiszolgálják a jövőben is.

“Hisszük, hogy a márkákra külön összpontosító szervezeteink még hatékonyabban szolgálhatják az ügyfeleink sikereit, mivel jobban fel tudunk készülni a jövő kihívásaira és koncentrálni az üzleti céljainkra” mondta Helene Mellquist, a Volvo Trucks Europe alelnöke és Jean-Claude Bailly, a Renault Trucks Europe alelnöke közös nyilatkozatukban.

Forrás: Renault Trucks, Volvo Trucks

Illusztrációs kiemelt kép: Karsai Attila – hungarokamion.hu

 

(Ezt a cikket 117 alkalommal tekintették meg.)