Mozdonyszállítók – új sorozat a Viasat Explore csatornán

Forrás: SchisCom

Álmélkodás közben, amikor hosszú vagonsorokat látunk üzemanyagot, vadonatúj autókat, fűtőeszközöket, esetleg harci járműveket szállítani, eszünkbe jutott-e már, vajon magukat ezeket a mozdonymonstrumokat mi szállítja? Igaz,  jóval ritkábban, de a vonatokat is kell valahogyan mozgatni – ez pedig kizárólag szakértői tervezéssel, profi csapattal, gondosan előkészített biztonsági körülmények között valósulhat meg. Hétvégi dokumentumfilm ajánlónkkal a mozdonyok és a szállítmányozás érdeklődőinek kedvezünk – ilyen jelenetekkel igen ritkán találkozhatunk élőben!

Forrás: SchisCom

Mozdonyszállítók:

A dokumentumsorozat egy speciális, nehézszállítmányozó családi vállalkozás mindennapi kihívásait követi nyomon. Ők mozgatják a legnehezebb, leghosszabb és legértékesebb mozdonyokat a világ bármely részről a világ bármely részére – aszfalton, vasúton vagy tengeren. A kolosszális mutatványokat végrehajtó csapat mérnöki leleményességét számítógépes animáció segítségével szemlélteti a hatrészes széria, miközben archív felvételek vezetnek be a klasszikus mozdonyok kevésbé ismert történeteibe. A mozdonyszállítók előtt nem lehet akadály, legyen szó vintage gőzmozdonyról, vagy modern Class 800 Intercityről.

A leleményes megoldások és elképesztő mutatványok 2019. augusztus 24-étől szombatonként 16:40-kor érkeznek a Viasat Explore csatornára.

Játszási időpontok >>

Forrás: SchisCom

 

(Ezt a cikket 154 alkalommal tekintették meg.)