Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Forgalomkorlátozásra kell számítani a ferihegyi repülőtérhez vezető úton

Forgalomkorlátozásra kell számítani szerdától a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében a turbókörforgalom építése miatt, az útszakasz mindkét irányban egy sávra szűkül – közölte a Budapest Airport hétfőn az MTI-vel.

Autók a ferihegyi repülőtérhez vezető úton 2019. augusztus 28-án. A Cargo City árukezelő központnál épülő körforgalom építése miatt a Liszt Ferenc-repülőtérnél az útszakasz mindkét irányban egy sávra szűkül, a teherautók csak a D portán keresztül juthatnak be a repülőtér területére. MTI/Koszticsák Szilárd

A változások szerdán lépnek életbe, és várhatóan szeptember 21-éig tartanak, akkor alakítják ki az új útpályát. Ezen időszak alatt a tehergépjárművek csak a D portán keresztül léphetnek be a repülőtér területére.

A Budapest Airport korábban arról tájékoztatott, hogy az új árukezelő központ építéséhez kapcsolódóan új körforgalmat alakítanak ki, a kivitelező a lehető legrövidebb idő alatt végzi el a munkákat, és minden lehetséges forgalomtechnikai eszközzel segíti a közlekedés zökkenőmentességét – olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Forgalomterelés a ferihegyi repülőtérhez vezető úton 2019. augusztus 28-án. MTI/Koszticsák Szilárd

 

(Ezt a cikket 60 alkalommal tekintették meg.)