Autópálya Balesetek Hírek Katasztrófavédelem Rendőrségi hírek

Áttörte az M3-as autópályahídjának korlátját egy kamion

Áttörte az M3-as autópályahíd szalagkorlátját egy kamion szerda reggel Mezőcsát térségében, a Miskolc felé vezető oldalon, ezért lezárták az érintett útszakaszt amely csak az esti órákban vált ismét járhatóvá – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

Kamion sofőrfülkéje lóg le az M3-as autópálya hídjáról Mezőcsát térségében, a Miskolc felé vezető oldalon 2019. június 5-én. MTI/Vajda János

A közleményben azt írták, az instabil helyzetű kamiont drótkötéllel rögzítették. A kamion mentésében tiszaújvárosi, mezőcsáti és mezőkövesdi tűzoltók, valamint egy Debrecenből érkező daru és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is részt vett – tették hozzá. A kamion sofőrfülkéje lelógott a hídról.

A gyorsforgalmi út jobb oldali szakaszán egy kamion Nyíregyháza irányába tartott, amikor a 150-es kilométernél, az M30-as autópályára történő felhajtása során eddig ismeretlen körülmények között nekihajtott a szalagkorlátnak. Senki nem sérült meg.

A rendőrség anyagi káros balesetként kezeli az ügyet, mert bár a teherautó vezetőjét sokkos állapotban vitték kórházba, nem sérült meg – közölte Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Kamion sofőrfülkéje lóg le az M3-as autópálya hídjáról Mezőcsát térségében, a Miskolc felé vezető oldalon 2019. június 5-én. MTI/Vajda János

 

(Ezt a cikket 428 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!