Autópálya Balesetek Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Baleset az M5-ös autópályán Felsőpakonynál

Két teherautó összeütközött hétfő délután az M5-ös autópályán Felsőpakonynál, ezért teljes szélességében lezárták a sztráda fővárosból kivezető oldalát a 24-es kilométerszelvénynél – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Összeroncsolódott teherautó az M5-ös autópályán Felsőpakonynál 2019. június 3-án. A jármű egy másik teherautóval ütközött a sztráda fővárosból kivezető oldalán, a 24-es kilométerszelvénynél. A helyszíni szemle és a műszaki mentés miatt az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták. MTI/Mihádák Zoltán

A tájékoztatás szerint a baleset eddig tisztázatlan okból, 15 órakor történt. A helyszíni szemle és a műszaki mentés miatt az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták. A járművezetőket az M0-ás autóút gyáli lehajtójánál terelték le az autópályáról, majd a 30-as kilométerszelvénynél térhettek vissza a sztrádára – írták.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 1612 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!