Aktuális Balesetek Hírek Kiemelt hírek Rakományrögzítés Rendőrségi hírek

Az úttestre szóródott a rakománya menet közben

A szerb honosságú járműszerelvényt és annak vezetőjét az M5 autópályán ellenőrizték a dabasi autópálya rendőrök. Nem közlekedhetett tovább a megrongálódott pótkocsival.

Forrás: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság – Police.hu
 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra (Pest MRFK) 2019. május 28-án délelőtt érkezett állampolgári bejelentés, amely szerint az M5 autópályán Dabas térségében egy olyan kamion közlekedik, amelynek vontatmánya sérült és rakományának darabjai az úttestre esnek menet közben. A Pest MRFK Dabas Autópálya Alosztály járőrei az M5 autópálya 54. kilométerszelvényében ellenőrizték a szerb honosságú járműszerelvényt és annak szintén szerb vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a szerb férfi által vezetett járműszerelvény vontatmánya és annak ponyvája oly mértékben rongálódott, hogy az azzal való közlekedés közvetlen balesetveszéllyel járt. Az ellenőrzés során a járőrök megállapították azt is, hogy a tehergépkocsi vontatmánya aznap korábban az M1 autópályán egy közlekedési balesetben rongálódott, és a sofőr így folytatta vele útját.

A szerb férfit a rendőrök a Dabasi Rendőrkapitányságra állították elő gyorsított szabálysértési eljárás lefolytatása céljából, amelynek keretében pénzbírsággal sújtották, a pótkocsi forgalmi engedélyét pedig még a helyszínen elvették. 

Forrás: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság – Police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával, fokozott figyelemmel vezessenek!

… hogy mindenki hazaérjen!

Forrás és kiemelt kép: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság – Police.hu

 

(Ezt a cikket 190 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!