Balesetek Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Felborult egy kamion az M0-son Vecsésnél

Felborult egy kamion az M0-son Vecsésnél pénteken, kora délután. Az autóutat teljes szélességében lezárták, és este hat óra után nyitották meg újra mindkét pályatestet – közölte a rendőrség a honlapján.

Feltorlódott járművek az M0-s autóúton Vecsésnél, ahol tűzoltók dolgoznak egy veszélyes anyagot szállító, felborult kamion mentésén 2019. május 10-én. A katasztrófavédelmi mobil labor mérései alapján az anyag nem jelent veszélyt sem az ott lakókra, sem az arra közlekedőkre, sem pedig a mentesítésben résztvevőkre. A balesetben nem sérült meg senki. MTI/Lakatos Péter

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az eddig tisztázatlan körülmények között történt balesetben a kamion rakománya az úttestre szóródott. Az autóút jobb és bal pályatestét teljes szélességében lezárták a 34. és a 41. kilométer közötti szakaszon.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság mobil laborjának mérései alapján az anyag nem jelentett veszélyt sem az ott lakókra, sem a környező utakon közlekedőkre, sem pedig a mentesítésben résztvevőkre.

A balesetben nem sérült meg senki.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Tűzoltók dolgoznak egy veszélyes anyagot szállító, felborult kamion mentésén az M0-s autóúton Vecsésnél 2019. május 10-én. A katasztrófavédelmi mobil labor mérései alapján az anyag nem jelent veszélyt sem az ott lakókra, sem az arra közlekedőkre, sem pedig a mentesítésben résztvevőkre. A balesetben nem sérült meg senki. MTI/Lakatos Péter

 

(Ezt a cikket 79 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!