Aktuális DAF Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Rendezvények Versenyek

A DAF Trucks keresi Magyarország legjobb tehergépkocsi-vezetőjét

Ki Magyarország legjobb tehergépkocsi-vezetője? És ki a legjobb Európában – és azon túl? A 2019-es DAF Járművezető Versenyen majd eldől mindez az elkövetkező hónapokban. A 28 országban megrendezett verseny csúcspontja a látványos nemzetközi döntő lesz idén szeptemberben, ahol eldől, hogy melyik gépkocsivezető érdemli ki a 2019-es Nemzetközi DAF Járművezető Bajnok címet.

Forrás: DAF

Egy kiváló járművezető kihozza a maximumot tehergépkocsijának tudásából. Tudja, hogyan kell maximális teljesítményt kifacsarni az üzemanyag minden cseppjéből. Hogyan kell a rakományt biztonságosan és a csúcsforgalomban is időre leszállítani. Valamint hogyan kell kitűnő állapotban tartani egy gépkocsit. Ugyanakkor egy jó járművezető úgy ismeri a jogszabályokat, mint a saját tenyerét, a rakományrögzítést kirázza a kisujjából, illetve könnyedén alkalmazkodik bármilyen időjáráshoz és teherautó-típushoz. Más szóval: a kiváló tehergépkocsi-vezető egy igazi szakember.

Döntő tényezők
A DAF Járművezető Verseny három fordulóból áll. A nevezéssel kezdődik, amely során a járművezetőknek be kell mutatkozniuk, valamint el kell magyarázniuk, hogy miért tartják magukat méltó ellenfélnek. A járművezetők saját maguk is jelentkezhetnek vagy benevezheti őket a munkáltatójuk, egyik kollégájuk vagy akár a márkakereskedőjük is a drivers.daf.com weboldalon keresztül. Mint minden mesterember esetében, az elhivatottság, a készségek és a szenvedély a döntő tényezők.

Nemzetközi döntő
A legjobbak közül is csak a legjobbak jutnak be a magyarországi döntőbe, amely júniustól szeptemberig megtartandóan lesz Zsámbékon, az 5 tengelyen – biztos kézzel versenysorozat keretében. Majd a versenyben elért legjobb teljesítményű országos bajnok részt vehet a nemzetközi döntőn, amelyet szeptember 28-29-én rendeznek meg a Goodyear luxemburgi tesztpályáján, hogy képviselje országát, illetve magyar járművezető kollégáit, valamint öregbítse hírnevüket.

Egy verseny minden tehergépkocsi-vezető számára
Mivel a DAF Magyarország legjobb tehergépkocsi-vezetőjét keresi, természetesen minden sofőr elindulhat a DAF Járművezető Versenyen, függetlenül attól, hogy egyébként milyen márkájú tehergépkocsival dolgozik.

„A nagyszerű vezetők teszik nagyszerűvé a tehergépkocsikat”
Richard Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja így fogalmazott: „Már évtizedek óta olyan tehergépkocsikat gyártunk, amelyek a piacon élenjáró vezetési kényelmet kínálnak és a járművezetők mindennapos munkáját támogató technológiák széles választékát nyújtják. Ugyanis a gépkocsivezető az, aki érvényre tudja juttatni a jármű valós képességeit. Ezért versenyre hívunk minden tehergépkocsi-vezetőt, hogy megmutassák kiváló vezetési készségeiket kiváló járműveink kormánykereke mögött.”

Forrás és kiemelt képDAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 194 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock