Aktuális Busz hírek Hírek Kiállítások Kiemelt hírek Konferenciák Rendezvények

Teljes a 7. Busexpo kiállítói gárdája

Sok mindent várunk a tavasz beköszöntével: jó idő, kimozdulás a természetbe, napsütés. Azonban a buszok és a személyszállítás szerelmeseinek ez egyet jelent a Busexpo kiállítással, amelyet hetedik alkalommal szervez meg a NiT Hungary május 8-án, a zsámbéki drivingcamp Hungray tanpályáján.

Április 5-én lezárult az idei Busexpo kiállításra történő jelentkezés, amelyre buszgyártók, -forgalmazók, alkatrészforgalmazók és szolgáltatók regisztrálhattak. Összesen X buszgyártó és -forgalmazó, továbbá X szolgáltató vonul fel a 7. Busexpo kiállításon.

A kiállítással párhuzamosan került megrendezésre 25. alkalommal, jubileumi rendezvényként az Országos Személyszállítási Szakmai Konferencia. A szimpózium hagyományosan a plenáris és három különszekciók – közszolgáltatási, különjárat és magyarbuszgyártás – üléseiből tevődik össze.

Az előadásokról és az időbeosztásról itt tájékozódhatnak itt tájékozódhatnak részletesen.

A Konferenciára április 24-ig lehet jelentkezni, amelyet itt tehetnek meg itt tehetnek meg.

A Busexpo kiállítás ingyenesen tekinthető meg, amelyre ismételten stílusosan érkezhetnek meg az érdeklődök. Az ingyenes buszjáratra, valamint a kiállításra itt regisztrálhatnak.

Kiemelt kép: Fotókredit – NiT Hungary

 

(Ezt a cikket 58 alkalommal tekintették meg.)