Balesetek Hírek Katasztrófavédelem

Több baleset is történt kedden az M0-s autóút M1-es felé vezető oldalán

Baleset miatt volt lezárva az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldala Dunaharasztinál kedden délelőtt.

Ütközésben összetört kamionok az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán 2019. március 12-én. A Dunaharaszti külterületén történt balesetben három kamion ütközött össze, két személy megsérült. MTI/Mihádák Zoltán

Dunaharaszti külterületén összeütközött három kamion reggel. A műszaki mentés idején az M0-s autóút M1-es sztráda felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján. A balesetben ketten megsérültek.

Ütközésben összetört és felborult kamion az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, egy korábbi baleset helyszíne közelében 2019. március 12-én. A Dunaharaszti külterületén történt korábbi balesetben három kamion ütközött össze, két személy megsérült. MTI/Mihádák Zoltán

Nem sokkal ezt követően ütközésben összetört és felborult egy kamion az M0-as autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, a korábbi baleset helyszíne közelében.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 727 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!