Két ember meghalt a 4-es főúton történt balesetben

Két ember meghalt a 4-es főúton, Albertirsánál vasárnap délután történt balesetben; az utat a mentés idejére mindkét irányban lezárták – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Ütközésben összetört személygépkocsi Albertirsa közelében 2019. február 3-án. A 4-es főút 53-as kilométerénél a személyautó egy kamionnal ütközött. A balesetben két ember meghalt, egy súlyosan megsérült.
MTI/Mihádák Zoltán

Csámpai Attila közlése szerint a 4-es főút 53-as kilométerénél egy személyautó kamionnak ütközött. Az autóban hárman utaztak. Kettejüket feszítő-vágó eszközzel szabadították ki a tűzoltók. Két embert újra kellett éleszteni, de életüket nem sikerült megmenteni. Egy ember súlyosan megsérült – közölte a szóvivő.

A 4-es főutat Budapest és Szolnok irányába is teljes szélességében lezárták a mentés idején. A forgalom vasárnap késő este indult újra.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Ütközésben összetört kamion Albertirsa közelében 2019. február 3-án. A 4-es főút 53-as kilométerénél a kamion egy személygépkocsival ütközött. A balesetben két ember meghalt, egy súlyosan megsérült. MTI/Mihádák Zoltán

 

(Ezt a cikket 802 alkalommal tekintették meg.)

Hozzászólások

Ezeket olvastad már?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!