Aktuális Fuvarpiac Hírek Kiemelt hírek Logisztika Szervezetek hírei

Palletways: új partner a hazai hálózatban

Újabb hazai szállítmányozó csatlakozott a raklapos szállításra szakosodott nemzetközi szolgáltató magyarországi hálózatához.

Forrás: Palletways Group – Próbakő Kommunikáció

A Palletways Group, Európa legnagyobb és leggyorsabban fejlődő expressz raklapos áruterítést végző hálózata újabb hazai tagvállalattal bővült. A TLS Express Kft január 14-étől válik a cég teljes jogú hazai partnerévé.

„Mindössze néhány hónapja vagyunk jelen Magyarországon, de már most kijelenthető, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás hiánycikk volt a magyar piacon. Ez nem csupán a forgalom-növekedésünkön érhető tetten nap mint nap, de jól látszik azon is, hogy a helyi szállítmányozási cégek aktívan érdeklődnek irántunk. Biztos vagyok benne, hogy a 2019-es év folyamán további partnerekkel is bővülni fog a hálózatunk” – fejtette ki Ron Neggers, a Palletways Group üzletfejlesztési igazgatója.

Az új tagvállalat

A nagytarcsai székhelyű TLS Express Kft-t 2011-ben alapították. A dinamikusan növekvő cég az áruszállításon kívül 2017 januárjától saját raktárbázisán és telephelyén raktározási és logisztikai szolgáltatásokat is kínál. A vállalat jelentős szakmai tapasztalatokkal rendelkezik belföldi, illetve kelet-európai országokba (pl. Románia, Bulgária, Moldávia) történő szállítmányozás területén.

Forrás: Palletways Group – Próbakő Kommunikáció

„Nagy szükség volt már a magyar piacon a kis mennyiségű raklapos szállítási szolgáltatásra. Hiszünk abban, hogy a Palletways rendszere kiválóan működik. Ezért örültünk annak, hogy a vállalat nálunk is piacra lépett, és úgy döntöttünk, csatlakozunk a hálózathoz. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy saját régiónkat, Budapest körzetét a lehető leghatékonyabban kiszolgáljuk” – mondta Tréfás Zsolt, a TLS Express Kft ügyvezetője.

Forrás: Palletways Group – Próbakő Kommunikáció

A Palletways hazánkban

A Palletways 2018 októberében kezdte meg működését a hazai piacon. A vállalat működési modelljének sajátossága, hogy a lokális piacokat tökéletesen ismerő helyi, regionális szolgáltatókat szervezi erős nemzetközi hálózattá. Az európai hálózatban jelenleg 400-nál is több tag végzi napi szinten több száz ügyfél raklapjainak szállítását. A TLS Express csatlakozásával a vállalat magyarországi hálózata 14 tagúra bővül.

Forrás és kiemelt kép: Palletways Group – Próbakő Kommunikáció

 

(Ezt a cikket 73 alkalommal tekintették meg.)