Balesetek Hírek Katasztrófavédelem

Halálos baleset történt az M2-es autóúton

Halálos baleset történt szerdán az M2-es autóúton, a kosdi lehajtónál – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Összeroncsolódott kisteherautó az M2-es autóút 41-es kilométerénél, a kosdi lehajtónál, a Vác felé vezető oldalon 2019. január 16-án. A gépjármű egy kamionnal frontálisan ütközött, a kisteherautó sofőrje kizuhant a járműből és meghalt. MTI/Mihádák Zoltán

Csámpai Attila elmondta, az autót 41-es kilométerénél, a Vác felé vezető oldalon egy kamion és egy kisteherautó frontálisan ütközött, utóbbi sofőrje kizuhant a járműből és meghalt.

András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, a helyszínelés idejére az autóút érintett szakaszát mindkét irányban lezárták.

Forrás: MTI

Kiemelt kép:  Összeroncsolódott kamion és szétszórodott rakománya az M2-es autóút 41-es kilométerénél, a kosdi lehajtónál, a Vác felé vezető oldalon 2019. január 16-án. A gépjármű egy kisteherautóval frontálisan ütközött, utóbbi sofőrje kizuhant a járműből és meghalt. MTI/Mihádák Zoltán

 

(Ezt a cikket 766 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!