Aktuális DAF Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Rendezvények

Színvonalas szakmai napon és kiállításon vett részt a Hungarotruck Kft. – Középpontban az ömlesztett áruk fuvarozása

November 9-én a Nyíregyháza melletti Kótajon egy igen tartalmas és színvonalas szakmai napon és kiállításon mutatta be a DAF termékeit, illetve szolgáltatásait a Hungarotruck Kft. A Peischl Fahrzeugbau GmbH és a Szuro-Trade Kft. által szervezett rendezvényen az ömlesztett áruk fuvarozásával kapcsolatos aktualitások, illetve az ehhez kínált járműipari újdonságok és szolgáltatások álltak a középpontban.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

Kótajon a Verba-Tanya kiváló helyszínt nyújtott a Peischl Fahrzeugbau GmbH és a Szuro-Trade Kft. közös rendezvényének, amelyen egy körülbelül százfős szakmai közönség vett részt. Az udvaron ugyanis a vendégek testközelből is megismerkedhettek az új generációs DAF XF típussal, ennek exkluzív jubileumi kiadásával, a Peischl csúcsszínvonalú, rekordkönnyű mozgópadlós félpótkocsijával, a Keczán és Társa Kft. innovatív járműfelépítményeivel és hidraulikarendszereivel, sőt, a tanya körüli pályán a Balkán Expressz csapat DAF tereprali-kamionjával is élményautózhattak.

A DAF márkával kapcsolatos előadások

A szakmai előadások sorában Kiss Attila, a DAF Hungary Kft. kereskedelmi vezetője röviden bemutatta a DAF 90 éves múltját, a 2018-as Év Tehergépkocsijának választott CF és XF típusokat, valamint a jövőt előrevetítő elektromos és hibrid hajtású modelleket. Továbbá azt is kihangsúlyozta, hogy hazánkban 2009 óta töretlenül piacvezető a holland márka. Cseh Gábor, a Hungarotruck Kft. helyileg illetékes értékesítője részletesen ismertette a Szuro-Trade Kft.-nek specifikált XF vontatók különlegességeit. Kiemelte a modellek tömegcsökkentő megoldásait, hatékony hajtásláncát, korszerű hidraulikarendszerét, gazdag kényelmi felszereltségét és látványos külső elemeit. Majd számokkal is alátámasztotta, hogy ezek a gépkocsik mennyire kedvező üzemanyag-fogyasztással dolgoznak a cég flottájában. Dalman Péter, a Hungarotruck Kft. használtjármű-értékesítési vezetője ismertette a készlet jellemzőit és a DAF First Choice programot, amely minőségi használt tehergépkocsikat kínál az ügyfeleknek. Bényei Sándor alkatrész- és flottaszolgáltatás-értékesítési menedzser pedig bemutatta a Paccar Parts és a TRP alkatrészek rendkívül széles kínálatát és élenjáró ár-érték arányát, valamint a zsámbéki alkatrészraktárnak köszönhetően 24 órán belüli kiszolgálás előnyeit.

Forrás: DAF │ DAF Hungary Kft.

További szakmai előadások

Markus Peischl és Volosinovszki László örömmel jelentette be, hogy a Szuro-Trade Kft. megkezdte a kétszáz éves osztrák Peischl cég járműveinek magyarországi forgalmazását, majd részletesen ismertették a Peischl mozgópadlós félpótkocsik egyedülálló műszaki megoldásait, minőségét és termékelőnyeit. Komáromi László a SAF Holland korszerű pótkocsitengelyeit, nyergeit, letalpalóit, forgózsámolyait és királycsapszegeit mutatta be, külön kitérve a Szuro-Trade Kft. járműveinek specifikációjára. Rucskó Péter a Keczán és Társa Kft. innovatív csavarkompresszorairól, hidraulikarendszereiről, felépítményeiről és a Spitzer Silo tartányos pótkocsikról tartott előadást. Réthy Kinga az UTA szolgáltatásait vázolta fel, beleértve az üzemanyag-szolgáltatáson kívül az útdíjfizetési szolgáltatásokat, a segélyszolgálatot, az áfa-visszaigénylést, az útvonaltervezőt és az UTA One fedélzeti egységet. Zölei Nikolett az iData Kft. saját fejlesztésű hardvereit, szoftvereit és szolgáltatásait ismertette, amelyekkel egyedi igényeket is rugalmasan ki tudnak szolgálni. Kínálnak rendszereket többek között útdíjbevalláshoz, üzemanyag-felhasználás ellenőrzéséhez, járműhasználat ellenőrzéséhez, online tachográfadat-letöltéshez, vezetési stílus kiértékeléséhez és a NAV felé norma alapú üzemanyag-elszámoláshoz. Nem utolsósorban Szurovcsák András, a Szuro-Trade Kft. ügyvezető igazgatója a rendezvény házigazdájaként ismertette cégcsoportjának tevékenységét, szolgáltatásait, legújabb fejlesztéseit, egyedülálló technológiai innovációit, valamint a nemzetközi és a belföldi fuvarozás aktuális problémáit, kihívásait. Így a résztvevők nagyon hasznos információkkal és új, gondolatébresztő ismeretekkel távozhattak a Verba-Tanyáról.

Forrás és fotók: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 121 alkalommal tekintették meg.)