Autópálya Balesetek Busz hírek Hírek Rendőrségi hírek

Baleset miatt zárták le hétfőn hajnalban az M1-est Budapest felé Komáromnál

Közúti baleset miatt zárták le az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalát Komárom közelében, a 88-as kilométernél – közölte a rendőrség hétfő hajnalban a police.hu oldalon.

Ütközésben összetört, felborult autóbusz az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Komárom közelében 2018. december 3-án. A 88. kilométerszelvényben történt balesetben az autóbusz egy kamionnal ütközött össze. A balesetben a kamion vezetője és a busz három utasa könnyebb sérüléseket szenvedett. MTI/Krizsán Csaba

A leállósávban várakozó ukrán rendszámú busznak ütközött egy román kamion – tájékoztatta a hajnali baleset részleteiről a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője az MTI-t. Racsné Galambos Réka hozzátette: a balesetben a kamion vezetője és a busz három utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) azt közölte, hogy a busz az oldalára borult. A rendőrök Bábolnánál terelték le a forgalmat az autópályáról, visszahajtani Komáromnál lehetett.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: Ütközésben összetört kamion leszakadt vezetőfülkéje az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Komárom közelében 2018. december 3-án. A 88. kilométerszelvényben történt balesetben a kamion egy autóbusszal ütközött össze. A balesetben a kamion vezetője és a busz három utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.
MTI/Krizsán Csaba

 

(Ezt a cikket 54 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!