Autópálya Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Baleset miatt volt lezárva az M30-as autópálya Miskolc felé Sajópetrinél

Baleset miatt volt lezárva az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldala kedden Sajópetri térségében – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedd délelőtt az MTI-t. Nem sokkal az első után újabb baleset történt a közelben.

Rendőrségi helyszínelés 2018. október 13-án az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, a 21-es kilométernél, ahol három kamion szenvedett utoléréses balesetet egy korábbi frontális ütközés következtében kialakult torlódásban. Az utóbbi balesetben egy ember megsérült. – MTI/Vajda János

Varga Rudolf közölte: a sajópetri felhajtó után, a 22-es kilométernél frontálisan összeütközött két személygépkocsi, a balesetben ketten megsérültek. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a 3-as útra terelték a forgalmat.

Janasóczki Attila Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője később közölte: az első információk szerint a balesetet az okozta, hogy egy érvényes jogosítvány nélkül közlekedő idős férfi a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára.

Az első után nem sokkal újabb karambol történt a közelben. Az M30-as 21-es kilométerénél három kamion szenvedett utoléréses balesetet. Egy ember megsérült. A helyszínelés és műszaki mentés idején a forgalmat a 3-as és a 35-ös útra terelték.

Forrás: MTI

Kiemelt kép:  MTI/Vajda János

 

(Ezt a cikket 586 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!