Hírek Kiemelt hírek Logisztika Szállítmányozás

A GEFCO ÉS AZ OPEL-VAUXHALL 2022-IG MEGHOSSZABBÍTOTTA EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁSÁT EURÓPÁBAN ÉS TÖRÖKORSZÁGBAN

A négyéves együttműködési megállapodás aláírása demonstrálja a PSA Csoport GEFCO-ba vetett bizalmát: a logisztikai vállalat 2013 óta a csoport partnere az ellátási lánc területén. Az évi 550 millió euró értékű szerződéssel a vállalat megerősítette vezető szerepét az európai autóipari logisztikai piacon.

Töretlen bizalom a GEFCO 4 PL szakértelme iránt, amellyel irányítja és összehangolja a teljes ellátási láncot

A PSA Csoport 2019. január 1-jétől négy évre megújítja a GEFCO-val a teljes Opel – Vauxhall ellátási láncra vonatkozóan fennálló szerződését. Ez a lépés jól tükrözi a két vállalat közötti együttműködés erősségét és a PSA Csoport töretlen bizalmát a GEFCO iránt.

A szerződés az Opel és Vauxhall márkák összes bejövő és kimenő logisztikai tevékenységére kiterjed Európában és Törökországban. A GEFCO a világ különböző részein található beszállítói telephelyekről alkatrészeket és erőátviteli rendszereket szállít majd az Opel Vauxhall összeszerelő üzemeibe. A csoport feladata lesz továbbá a járművek kiszállítása az ügyfeleknek.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a PSA Csoport továbbra is erős partnerként tekint a GEFCO-ra. A GEFCO 4 PL megoldásai egyedülálló szaktudást nyújtanak a vállalat számára az autóipari logisztika területén. Az Opel Vauxhall európai és törökországi logisztikai forgalmának irányításával biztosítjuk, hogy a vállalatcsoport a fő tevékenységére koncentrálhasson” – mondta Antoine Redier, a GEFCO elnökségi tagja, 4 PL megoldásokért felelős vezetője.

Rémi Giradon, az Opel Automobile GmBH gyártási igazgatója elmondta: „Örömmel folytatjuk a sikeres együttműködést a GEFCO-val. Rendkívül fontos számunkra, hogy a logisztikai folyamatok rugalmasak, innovatívak és költséghatékonyak legyenek, és ezek tökéletesen illeszkedjenek a mi folyamatainkhoz. Örömünkre szolgál, hogy olyan kiváló partnereink lehetnek, mint a GEFCO:”

Integrált együttműködés a GEFCO filozófiája jegyében

A GEFCO annak érdekében, hogy megoldásait folyamatosan az Opel Vauxhall igényeihez hangolja, mérnökökből álló csoportokat hoz létre abban a hat európai országban, ahol a vállalat tevékenységet folytat (Magyarország, Franciaország, Németország, Lengyelország, Spanyolország és az Egyesült Királyság).

Luc Nadal, a GEFCO igazgatótanácsának elnöke hangsúlyozta: „Szeretnénk gondoskodni arról, hogy a megfelelő erőforrások a megfelelő helyen álljanak az Opel Vauxhall rendelkezésére. Ügyfelünk elégedettsége érdekében szakembereket biztosítunk a helyszínen, és belső csoportjainkat is megerősítjük. Filozófiánk alapja az erős partneri kapcsolat kialakítása, mely hűen tükrözi „Infinite Proximity” elnevezésű kultúránkat és márkánk szlogenjét: „Partners, unlimited”.

A legfőbb kihívás: a logisztikai költségek optimalizálása

A GEFCO tapasztalt helyszíni csapatai közreműködnek majd az Opel Vauxhall ellátási láncának optimalizálásában és a költségcsökkentési lehetőségek kiaknázásában. E cél elérése érdekében a GEFCO tapasztalatát, kreativitását és képességeit latba vetve igyekszik hatékonyan felhasználni a rendelkezésre álló erőforrásokat. A csoport az elkövetkező években tovább szeretné erősíteni együttműködését az Opel Vauxhallal.

Forrás: WSHungary Kft.

 

(Ezt a cikket 42 alkalommal tekintették meg.)