Autópálya Balesetek Hírek Katasztrófavédelem

Halálos baleset az M5-ösön Újhartyánnál

Kamionnal ütközött össze egy tartálykocsi az M5-ön Újhartyánnál a Budapest felé vezető oldalon hétfőn; egy ember meghalt, az autópályát mindkét irányban lezárták – közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Ütközésben megsérült kamion és kiszóródott rakománya az M5-ös autópályán Újhartyánnál a Budapest felé vezető oldalon 2018. október 29-én. Az áruszállító egy tartálykocsival ütközött össze. A balesetben a kamion 48 éves utasa halt meg. MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrségi tájékoztatás szerint kamionnal ütközött össze egy tartálykocsi az M5-ön Újhartyánnál a Budapest felé vezető oldalon, a balesetben egy ember meghalt, az autópályát mindkét irányba lezárták. A forgalmat az újhartyáni, illetve az örkényi csomópontnál az 5-ös főútra terelték.

A balesetben a kamion 48 éves utasa halt meg.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményében tudatta, hogy a tartálykamion üres volt. A katasztrófavédelem korábban azt írta, mobil laboratóriumuk vizsgálja, nem folyt-e ki veszélyes anyag a tartálykocsiból.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: MTI – Mihádák Zoltán

 

(Ezt a cikket 381 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!