Hírek Kiemelt hírek Kishaszonjárművek Külföld Márkahírek Nissan Terepjárók

A pickupok iránti globális kereslet növekedésének megfelelően a Nissan bővíti a Navara gyártókapacitását

A kereslet folyamatos növekedésének megfelelően a Nissan Argentínában is megkezdte a Navara gyártását, így immár öt országban gyártja a vállalat legnépszerűbb pickupját.

Forrás: Nissan

A Nissan globális gyártókapacitásának bővítése a vállalatszövetségi partner, a Renault córdobai Santa Isabel gyárában kulcsfontosságú mérföldkő a vállalat számára. A Nissan ismertette középtávú tervét, melynek értelmében 2022-ig globálisan 40%-kal növelné meg a kishaszonjárművek eladását.

A Navara a Nissan úttörő modellje Dél-Amerikában, és a régió 38 piacán van jelen. Globális népszerűségének köszönhetően a típust Spanyolországban, Kínában, Mexikóban, Thaiföldön és immár Argentínában is gyártják.

Kísérje figyelemmel a Nissan Navara sikertörténetének következő fejezetét, mely az év folyamán érkezik el.

„A világ 180 országában immár több, mint 15 millióan választották a Nissan pickupot, és a kisteherautók szegmense világszerte növekszik, mely különösen erős terület a Nissan számára,” mondta el Ashwani Gupta a Nissan kishaszongépjármű-üzletágának helyettes vezető alelnöke.

„A gyártás mai megindítása fantasztikus hír a régiónak, a Nissannak és az Alliance vállalatszövetségnek is. Már eddig is erős volt jelenlétünk Latin-Amerikában, és az új gyártósornak köszönhetően gyorsabban szállíthatjuk ki pickupjainkat, hogy kövessük a környező országokban mutatkozó növekvő igényt.”

A Nissan kishaszonjárművei előnyt élveznek az ügyfeleknél, köszönhetően valós képességeiknek és a kényelemnek, mely közúton és terepen is jellemzi őket. A vállalat továbbra is nagy hangsúlyt fektet Nissan Intelligent Mobility jövőképére, és a magas szintű kifinomultság és kifinomult technológiák képében ez a Navarában is megmutatkozik.

Több, mint 80 évre visszanyúló tapasztalatának köszönhetően a teherautók és kisteherautók tervezése, fejlesztése és gyártása terén a Nissan irigylésre méltó elismerést szerzett pickupjaival, melyek az állóképesség és a lehetőségek szimbólumává váltak. Világszerte minden hatodik eladott Nissan jármű egy kishaszonjármű.

A Nissan ambiciózus regionális stratégiájának egyik legfontosabb eleme, hogy a cég Latin-Amerika három legsikeresebb járműmárkája közé kerüljön. A 600 millió dolláros befektetés a córdobai gyártóüzemben a várakozások szerint 3000 munkahelyet teremt majd és évi 70 000 járműves gyártókapacitást a vállalatszövetség számára.

A Renault córdobai ipari komplexuma egytonnás pickupokat gyárt a vállalatszövetség tagjai – a Renault és a Nissan – illetve a Daimlerrel folyó együttműködés keretében a Mercedes-Benz számára is. A három pickup közös szerkezeti elemekre épül, miközben megtartják saját márkaarculatukat, formatervüket és jellegzetes tulajdonságaikat.

Forrás és kiemelt kép: Nissan

 

(Ezt a cikket 68 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock