Ajánlatok Aktuális DAF Felszerelés Hírek Kiemelt hírek Márkahírek

A DAF bemutatja új ruha és kiegészítő kollekcióját

Férfiaknak. Nőknek. Gyermekeknek. Sportimádóknak. Üzletembereknek. Mindennapi használatra. A DAF Trucks vadonatúj ruházati és kiegészítő termékcsaláddal örvendezteti meg óriási rajongótáborát. Most jelenik meg az a sorozat is, amely a DAF 90. évfordulójának megünneplésére született meg. Az új kollekció már elérhető a DAF internetes áruházában: www.dafshop.com

A DAF Trucks a DAF ruházati és kiegészítő termékek új választékával örvendezteti meg népes rajongótáborát.

Praktikus, stílusos és kiváló minőségű – csakúgy, mint maguk a tehergépkocsik. Ezek a fő jellemzői az új DAF-kollekciónak, amelyet kifejezetten a DAF számára terveztek.

Tetszetős Heritage kollekció
A vadonatúj, hangsúlyos kék díszítésekkel tarkított termékvonal mutatós és praktikus férfi és női ruhákat (pólókat, sapkákat és dzsekiket), egyedi DAF-kiegészítőket, például táskákat, napszemüvegeket, karórákat és kulcstartókat, valamint egy „DAF-osan dögös” bőr termékcsaládot tartalmaz. Gyermek kollekciónkban ruházati cikkeket, sapkákat, plüssjátékokat és babatermékeket kínálunk, 90. évfordulós DAF Heritage kollekciónk pedig egy különleges esernyőt, sapkát és egy limitált kiadású karórát tartalmaz.

DAF A1600-as makett
A DAF természetesen a legújabb generációs tehergépkocsik makettjeinek teljes választékát is kínálja. A lenyűgözően részletgazdag termékcsaládban billenőplatós pótkocsik, süllyesztett rakterű tehergépkocsik, merev felépítésű járművek, tartálykocsik és vontatók is megtalálhatók. Különösen szemet gyönyörködtető a klasszikus DAF A1600-as és a limitált 90. évfordulós kiadású XF vontató csodálatosan kidolgozott, három színben kapható, 1:50 méretarányú modellje.

(Ezt a cikket 457 alkalommal tekintették meg.)