Hírek Üzemanyag

Hamarosan már az M7-es autópálya mellett is LUKOIL-kutakon tankolhatunk

Két töltőállomást vesz át a hazai LUKOIL-kutakat üzemeltető Normbenz Magyarország Kft. a MOL Magyarországtól. A társaság az átvételt követően haladéktalanul megkezdi az M7-es autópálya mentén, Tárnok térségében található kutak átépítését a szolgáltatások bővítése és a vásárlók színvonalas kiszolgálása érdekében.

A Normbenz Magyarország Kft. jelenleg 74 töltőállomásból álló hálózata két új egységgel bővül, miután a társaság szeptember 18-án megállapodott a MOL Magyarországgal a legforgalmasabb hazai autópályák közé tartozó M7-es két oldalán, Tárnok közelében elhelyezkedő kutak megvásárlásáról.

Az autópálya 26. kilométerénél található két töltőállomás működése az átépítés idején szünetel a munkálatok gyors és zavartalan megvalósítása érdekében, s ebben az időszakban a két benzinkúthoz tartozó autópálya-lehajtók is le lesznek zárva. Az átadás pontos időpontjáról és a megújult kutakon elérhető szolgáltatásokról a későbbiekben ad tájékoztatást a társaság.


A Normbenz Magyarország Kft.-ről
A Normbenz Magyarország Kft. a hazai üzemanyag-kiskereskedelem négy legnagyobb szereplőjének egyike. Az energetikai vállalat érdekeltségébe tartozik a hetvennégy magyarországi és a tizennyolc szlovákiai LUKOIL-töltőállomás.

Forrás: FLOW PR

 

(Ezt a cikket 118 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical