Aktuális Hírek Kiemelt hírek Márkahírek Scania Versenyek

Átadták a SCANIA CO2NTROL CUP 2018 díját a júliusban legjobban teljesítő tehergépjármű-vezetőnek

Ezekben a napokban zárul a verseny a Scania járművezetői között. Teljesítményüket a flottamenedzsment-rendszer adatai alapján értékeljük. A napi munkavégzés közben a résztvevők vezetési stílusának hatékonysága számít, és az így, a flottamenedzsment-rendszerből nyert üzemelési adatokat kielemezve kerülnek ki a legjobbak és azok, akik a legnagyobb fejlődést érik el.

Fehér Imre a Transintertop Kft. pilótája. – Forrás: Scania

Érdemes jól teljesíteni, ugyanis a három hónapon át tartó verseny során a hónap nyertesei 150 eurós Scania utalvánnyal gazdagodnak. Magyarországon júliusban a környei székhelyű Transintertop Kft. pilótája, Fehér Imre produkálta a legjobb eredményt, aki Scania R 450-et vezet.

„Ezt a járművet két éve, újkora óta vezetem, és 309 000 km-t tettünk meg együtt. Vannak olyan helyzetek, amikor sietni kell, de akkor is igyekszem a járműre figyelni és kínéletesen hajtani. A verseny során is ugyanolyan stílusban vezettem, mint mindig, tehát semmi különöset nem tettem azért, hogy a legjobb eredményt érjem el. Meglepődtem, amikor értesítettek, hogy júliusban én voltam a legjobb. Az igaz, hogy az SDS-rendszert folyamatosan nézem, hogy visszajelzést kapjak a teljesítményemről.”

Nem csupán Európában, de világszinten is a közép-európai Scania CER régió (Csehország, Szlovákia és Magyarország) járművezetői büszkélkedhetnek a Scania Járművezetőtámogatás legjobb minősítő eredményeivel. Ugyanakkor azt is elmondhatjuk róluk, hogy lelkesedéssel végzik munkájukat, hiszen ezt mutatja a magas jelentkezési szám is, ami a három országra nézve 2181 versenyzőt jelent. Magyarországon 880, Csehországban 758, Szlovákiában pedig 543 résztvevő szállt versenybe.

A SCANIA CO2NTROL CUP 2018 végén a harminc legjobb versenyző meghívást kap egy kötetlen hangulatú, szórakoztató programokat kínáló eseményre, valamint a verseny három legeredményesebb pilótájának nyereménye nem más, mint egy gyárlátogatás a Scaniánál, Svédországban. A végső értékelés során nemcsak a legjobb járművezetők kapnak díjat, hanem azok is, akik a verseny ideje alatt a legnagyobb fejlődést érték el.

A versenyről bővebb a www.scaniacontrolcup.hu oldalon tájékozódhat.

Forrás: Scania

 

(Ezt a cikket 135 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen-biztos kézzel!