Több mint félszáz új DAF XF 480 Super Space Cab vontatót szerez be a Karzol-Trans Kft.

Májustól szeptemberig több ütemben összesen 55 DAF XF 480 Super Space Cab érkezik a Karzol-Trans Kft. flottájába.

Egyre nagyobb igény mutatkozik a Karzol-Trans Kft.-nél a megbízható járművek iránt, ezért a cég alapos tesztelés eredményeként mostantól a DAF márkát részesíti előnyben. Májustól szeptemberig 55 DAF XF 480 Super Space Cab vontatót állít be a flottájába, amelyeknek az első tapasztalatok alapján kiváló az üzemanyag-fogyasztásuk is, továbbá a gépkocsivezetők is kedvelik a tágas fülkéjüket.

Az új DAF XF vontatókat Joós Zoltán, a Karzol-Trans Kft. ügyvezető igazgatója (jobb oldalon) vette át Kiss Dávidtól, a Hungarotruck Kft. ügyvezető igazgatójától (bal oldalon).

Több mint huszonöt éves szakmai múltra tekint vissza a Karzol-Trans Kft., amely az utóbbi években jelentős fejlődésen ment keresztül. Flottáját és dolgozói létszámát is számottevően növelte, valamint két évvel ezelőtt az M0-ás autóút és a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér szomszédságában egy 34 ezer négyzetméteres területen létrehozott egy új, korszerű, raktárral, irodaépülettel, szociálishelységgel és üzemanyagtöltő állomással is rendelkező telephelyet. A cég jelenleg közel kétszáz főt foglalkoztat, flottájában pedig közel száz nyerges vontató dolgozik, amelyek dobozos, ponyvás és hűtős félpótkocsikat húznak. A Karzol-Trans Kft. fő profilja időkritikus, illetve expressz fuvarozás, valamint nagy értékű áruk szállítása, ezért a kétsofőrös járatok is jellemzőek a cégnél. Így a járművek éves futásteljesítménye 120 és 200 ezer kilométer között változik.

„Profilunknak megfelelően egyre nagyobb az igényünk a megbízható fuvareszközök iránt. Korábban soha sem üzemeltettünk DAF járműveket, csak az elmúlt három évben egy DAF XF 460 Space Cab tesztvontatót. Észre sem vettük, hogy a flottánkban van, annyira problémamentesen dolgozott. Ezért idén 55 vontatónkat lecseréljük DAF XF 480 Super Space Cab modellekre, amelyekre MultiSupport Full Care teljes körű javítási és karbantartási szerződést is kötünk a maximális megbízhatóság és kiszámíthatóság érdekében” – kezdte Joós Zoltán, a Karzol-Trans Kft. ügyvezető igazgatója.

Májustól szeptemberig több ütemben összesen 55 DAF XF 480 Super Space Cab érkezik a Karzol-Trans Kft. flottájába.

„Az első két hónap tapasztalatai alapján az új XF járművek kitűnnek a jó üzemanyag-fogyasztásukkal, a gépkocsivezetők pedig élvezik a fülke tágasságát és az olyan praktikus megoldásokat, mint a nagy hűtőrekesz. Már teszteljük a DAF Connect telematikai rendszert, ugyanis szeretnénk ennek segítségével folyamatosan kiértékelni és nyomon követni munkatársaink vezetési stílusát” – tette hozzá Joós Zoltán.

Forrás és fotók: DAF │ DAF Hungary Kft.

 

(Ezt a cikket 433 alkalommal tekintették meg.)