Autópálya Balesetek Hírek Katasztrófavédelem

M7 autópálya felett átívelő hídon akadt fenn egy markolót szállító teherautó

Több kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópálya kivezető szakaszán péntek délután, miután felborult egy markolót szállító pótkocsis teherautó – mondta Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek.

Pótkocsis teherautóról leborult markológép az M7-es autópálya kivezető szakaszán Törökbálintnál 2018. május 25-én. A 13-as kilométerszelvényében történt balesetben senki nem sérült meg, de a műszaki mentés miatt több kilométeres a torlódás. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A baleset Törökbálintnál, az M7-es 13-as kilométerszelvényében történt a Balaton felé tartó oldalon. A műszaki mentés idején, a négy sávból csak egy volt járható – mondta a szakember.

Egy teherautó vontatmánya fennakadt az egyik autópálya felett átívelő hídon, majd az úttestre borult. A balesetben nem sérült meg senki, de a teherautó és a felborult vontatmány két forgalmi sávot elfoglalt.

Forrás: MTI

 

(Ezt a cikket 278 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!