Hírek Kiemelt hírek Logisztika Márkahírek Szállítmányozás Volvo

A GEFCO Magyarország és a Volvo Trucks együttműködése

A GEFCO Magyarország büszkén jelenti be a Volvo Trucks-szal kötött új partnerségét, mely 2017 végén kezdődött. A Volvo Purchasing Team az anyagáramlás lebonyolítására a GEFCO-t választotta partnerének.

Fotó: GEFCO

Mit jelent ez az együttműködés a GEFCO Magyarország számára?

Kiterjed a magyar és romániai beszállítóktól érkező összes szállítmányra, amelyeket a franciaországi Volvo Truck gyárakba kell eljuttatni.

De hogyan is áll össze az anyagáramlási folyamat? Az ellátási láncban a sikeres előállítás után a hazai GEFCO mintegy harminc magyarországi és romániai beszállítóval kezdi meg az együttműködést és az árugyűjtést. A folyamat egy másik fontos része az áruk tárolása a megrendelés létrejöttéig, majd végül a szállítás lebonyolítása a különböző gyárakba és átvételi pontokhoz.

„Ez a vállalkozás magas hozzáadott értéket jelent a GEFCO és a Volvo Trucks számára, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez egy hosszú távú, sikeres partnerség legyen” – nyilatkozta Zafer Özkök, a GEFCO Magyarország ügyvezető igazgatója. Ezenkívül a kooperáció megfelelő alapként szolgál a két GEFCO szervezet – az aradi és a budapesti – közötti együttműködés elmélyítésére: így könnyen megtalálják a lehető legjobb megoldást a járművek kihasználtságára Kelet-Európa és Franciaország között.

Ennek köszönhetően a GEFCO Magyarország fejleszteni tudja hálózatát a GEFCO franciaországi központja felé. Továbbá ez egy rendkívüli lehetőség a teherszállítmányozás optimalizálására, különösen Lyon és Blainville területén.


A GEFCO CSOPORT
Mi a GEFCO-nál hiszünk abban, hogy a közös növekedés kulcsa a hosszú távú partnerkapcsolatok fenntartása. 69 évre visszanyúló, kiterjedt autóipari tapasztalatainkra építve intelligens, rugalmas megoldásokat dolgozunk ki a komplex ellátási láncok számára. A GEFCO Csoport ma a legnagyobb európai szereplő az autóipari logisztika területén, globálisan pedig a 10 legnagyobb partner között tartják számon a multimodális ellátási láncra épülő megoldásokban. A világszerte 47 országban jelen lévő Csoport 300 célállomással és 8 globális kereskedelmi útvonallal rendelkezik. A Csoport 2016-ban 4,2 milliárd eurós forgalmat ért el, és világszerte 13 000 munkavállalót foglalkoztat.
gefco.net

Forrás: GEFCO – WSHungary Kft.

 

(Ezt a cikket 80 alkalommal tekintették meg.)